FOTO: archiv autorky
Výstava v Karolinu - Historie Karlovy univerzity
13. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
13.12.2015 20:16
Dobrý večer děvčata, přátelé. Děkuji za váš čas. Berte tento článek zejména jako pozvánku na zajímavou výstavu o historii KU v Karolínu. Jak historie KU, tak popis budovy Karolína by mohl zabrat mnohem více stránek, ale bylo by to téma, myslím, pro mnohé z nás, značně náročné v dnešní předvánoční době. Ale kdo vzdělání miluje, určitě si výstavu zapíše do svého dalšího programu. Nemusí spěchat. Má na návštěvu totiž dva roky...:)) Přeji vám všem hezký večer i den a děkuji za komentáře, případně hvězdičky...:)
Jarmila Komberec Jakubcová
13.12.2015 20:11
Milá Vando, děkuji za seznámení s historií univerzity. Máš velké znalosti a já jsem za takové články moc ráda. Historie mně dost zajímá a budu ráda když takových článků bude víc. Dám ti to za 5.
Jitka Chodorová
13.12.2015 19:40
Ano Vando,opět jsi nás obohatlla vědomostmi, které bychom měli sice znát, ale jak dlouho jsme ze školy venku,a pokud se o tuto tématiku vyloženě nezajímáme, jistě nám z hlavy něco už vypadlo. Souhlasím s tebou, že fotografie článek jen podtrhují, a já ti moc děkuji,že jsi nám historii Karlovy univerzity připomněla. Díky.
Alena Várošová
13.12.2015 19:39
Vando,díky za seznámení s historií Karlovy univerzity.Ty se teda nezdáš.Jsi skvělá,když si najdeš čas ještě na vzdělávání.
Asi se to Tvého článku týká,ještě žádné hodnocení,zatím ani ode mne a už máš průměr 2,6.Někteří lidé si fakt dokáží vážit práce druhých....Na mém místě bych asi vůbec nehodnotila,když nepíši komentář. To dokáže jej bezpáteřní člověk anomymně naťukat 1*.Já Ti dávám naschvál 5* i když bych článek hodnotila spravedlivě na 4*.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA