Výstava v Karolinu - Historie Karlovy univerzity
FOTO: archiv autorky

Výstava v Karolinu - Historie Karlovy univerzity

13. 12. 2015
historie škola univerzita výstavy
Hodnocení:
(3.3 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Dobrý večer děvčata, přátelé. Děkuji za váš čas. Berte tento článek zejména jako pozvánku na zajímavou výstavu o historii KU v Karolínu. Jak historie KU, tak popis budovy Karolína by mohl zabrat mnohem více stránek, ale bylo by to téma, myslím, pro mnohé z nás, značně náročné v dnešní předvánoční době. Ale kdo vzdělání miluje, určitě si výstavu zapíše do svého dalšího programu. Nemusí spěchat. Má na návštěvu totiž dva roky...:)) Přeji vám všem hezký večer i den a děkuji za komentáře, případně hvězdičky...:)
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Vando, děkuji za seznámení s historií univerzity. Máš velké znalosti a já jsem za takové články moc ráda. Historie mně dost zajímá a budu ráda když takových článků bude víc. Dám ti to za 5.
Jitka Chodorová
Ano Vando,opět jsi nás obohatlla vědomostmi, které bychom měli sice znát, ale jak dlouho jsme ze školy venku,a pokud se o tuto tématiku vyloženě nezajímáme, jistě nám z hlavy něco už vypadlo. Souhlasím s tebou, že fotografie článek jen podtrhují, a já ti moc děkuji,že jsi nám historii Karlovy univerzity připomněla. Díky.
Alena Várošová
Vando,díky za seznámení s historií Karlovy univerzity.Ty se teda nezdáš.Jsi skvělá,když si najdeš čas ještě na vzdělávání. Asi se to Tvého článku týká,ještě žádné hodnocení,zatím ani ode mne a už máš průměr 2,6.Někteří lidé si fakt dokáží vážit práce druhých....Na mém místě bych asi vůbec nehodnotila,když nepíši komentář. To dokáže jej bezpáteřní člověk anomymně naťukat 1*.Já Ti dávám naschvál 5* i když bych článek hodnotila spravedlivě na 4*.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%