Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Tollarová
19.12.2015 22:43
Trocha ladovské poezie opravdu nikoho nezabije! A já jsem ráda, že jsem aspoň takhle nakoukla.
Zuzana Pivcová
19.12.2015 22:21
Kdysi za našeho mládí byly dost nehezké vánoční pohledy, hlavně se vyhýbaly tématice Svaté rodiny. Ladovy lidové pohlednice, které se kupodivu prodávaly, patřily k mým oblíbeným. A víte, že jsem letos ještě na "Staromáku" nebyla? Díky, Dano.
Elena Valeriánová
19.12.2015 20:27
Ladovy obrázky jsou nepřekonatelné. Já si však už několik let tisknu novoročenky vytvořené z vlastní fotky a ty posílám mailem i poštou rodině i přátelům.
Jana Šenbergerová
19.12.2015 19:33
Joj! Snad mi pan Lada odpustí.
Marie Novotná
19.12.2015 19:13
Díky za krásnou procházku s nádhernou fotodokumentací.
Jana Šenbergerová
19.12.2015 18:52
Danuško, díky tobě jsem se prošla aspoň virtuálně šestými vánočními trhy. V Praze musí teď být krásně. Těch světel, skoro jako ve Vídni. I horké kaštany a k tomu nádherná zima na ladových obrázcích. Přejeme ti krásné Vánoce, i když budou letos zase bez sněhu. Počasí u nás má blíž k tomu velikonočnímu. Možná o Velikonocích bude pro změnu sněžit. :-)
Alena Várošová
19.12.2015 18:24
Ladovy pohlednice jsem ráda kupovala,pohlednice neposílám,jen přes internet.Díky za krásný titulní obrázek s nádechem Vánoc a samozřejmě za Váš článek paní Dano.Hezké Vánoce.
Libor Farský
19.12.2015 18:04
Kupuji téměř výhradně klasické Ladovy vánoční pohlednice, které pro mne nikdy neztratí své kouzlo. Navíc jsou jinak v nabídce prodejen převážně kýče.