Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Kolářová
16.12.2018 11:05
Vzpomínka na pana Ladu na Staroměstském náměstí.
Dana Kolářová
21.12.2015 07:00
Děkuji, Marie za pochvalu. Jsem ráda, že se procházka líbila.
Dana Kolářová
20.12.2015 22:26
Jani, děkuji, i vám krásné Vánoce. Sníh o Velikonocích byl už několikrát a koledníci s pomlázkou připomínali spíše koledníky na ledu než na jaře.
Dana Kolářová
20.12.2015 22:21
Souhlasím, pane Libore a paní Aleno, pohlednice pana Lady je klasika, která přetrvává, a udělají radost.
Jaroslava Handlová
20.12.2015 21:23
Dano, Ladovy obrázky mně vždy připomenou krásné dětství, kdy bývalo dosti sněhu pro naše radovánky. Ty obrázky mám stejně ráda, i když už těm zimním hrátkám neholduji. Atmosféra pražských vánoc s panem Ladou musí být úžasná, díky za fotky.
Michaela Přibová
20.12.2015 16:37
Děkuji, Dano.
Dagmar Bartušková
20.12.2015 11:43
Dano, děkuji za přiblížení té nádherné ladovské atmosféry na "Staromáku", kde jsem letos také ještě nebyla. Sníh nemusím, ale ten Ladův, ano, ten mám ráda. Kocour Mikeš v okně, no - co k tomu říct, jasně, že tam vyrazím!
Zoja Sedláčková
20.12.2015 11:18
Vidíš, Dano, to jsme se na Staroměstském náměstí minuly o den. My tam byli s manželem ve středu večer. Také jsem obdivovala ladovskou výzdobu i světelnou produkci vánočního stromečku na Dvořákovu Novosvětskou. Hezké Vánoce všem a rok 2016 prožitý v lásce a míru.
Zdenka Jírová
20.12.2015 01:37
Ladovy obrázky - to je něžná romantika pro všechny generace.
Alena Vávrová
20.12.2015 00:34
:-) Já jsem na Staromáku letos byla, ale bohužel asi v nevhodnou dobu - v podvečer v sobotu "na čerty a Mikuláše", takže jsem toho až tak moc neviděla. Dav nás "vcucnul" a postrkoval. Více jsem si tu večerní předvánoční pražskou atmosféru užila kousek dál od centra.
Načíst starší příspěvky