Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
25.12.2015 01:26
Přátelé v redakci, přeji Vám krásné Vánoce a do nového roku hodně dobrých nápadů pro nás, "íčkaře".
Lidmila Nejedlá
24.12.2015 23:56
Milá redakce, vážení na íčku, přeji vám stálý úsměv na líčku. Dobré zdraví, pevný krok, ať vydrží vám celý rok. A kdyby někdy smutno bylo a něco se nedařilo , zpívejte si písničku, tu, co máte v srdíčku.
Michaela Přibová
24.12.2015 22:05
I já se sestrou přeji redakci a všem íčkařům radostné vánoce a aby ta láska, o které píšete, ve vás zůstala po celý rok.
Helenka Vambleki
24.12.2015 21:28
Nápodobně přeji já redakci a všem účkařům, ať Vánoce rozezní ty struny v nás a jejich tóny jsou slyšet ještě dlouho
Jaroslava Handlová
24.12.2015 18:24
Krásný Štědrý večer, radostné vánoce a pěkný celý příští rok přeji redakci, včetně jejich rodin a také celé velké rodině íčkařů i náhodných návštěvníků i60.
Marie Foltýnová
24.12.2015 17:23
I já se přidávám k přání pro redakci.Aby prožili krásné svátky v kruhu svých rodin a do Nového roku přeji zdravíčko po celý příští rok.Díky redakce za Vaši práci,jste skvělí.
Naděžda Špásová
24.12.2015 14:18
Ještě jednou přeji celé redakci a jejich rodinám krásné vánoce a úspěšný rok 2016. To samé i všem íčkařům a ostatním návštěvníkům portálu i60.
Miroslava Jachimová
24.12.2015 13:47
Také já se připojuji s přáním krásných Vánoc, prožitých v pohodě v kruhu blízkých a do nového roku hodně zdraví, spokojenosti a elánu. Dík patří redakci za její snahu a invenci při organizování akcí pro íčkaře. Její zásluhou jistě mnoho z nás prožilo příjemné okamžiky.
Alena Várošová
24.12.2015 13:29
I já bych také chtěla popřát redakci a všem milým a upřímnám lidičkám"Aby dobrých lidí bylo dost,aby jsme žili jiným pro radost,aby zdraví zvítězilo,aby jsme se k sobě chovali mile,aby jsme byli vždy při síle,aby jsme zažili jen krásné chvíle,aby jsme vždy uměli pomocnou ruku dát a aby jsme se nezapomínali smát a aby nás měl někdo rád.
Libor Farský
24.12.2015 13:28
Přeji vám všem krásnou pohodu vánoční i po celý příští rok ve zdraví, přátelství a lásce svých blízkých. Můj obdiv a vděčnost patří redakci i60 za to, s jakým úsilím a zápalem vytvářejí překrásný portál pro nás. A kromě předchozího přání pro všechny bych ještě rád dodal, že vám i sobě budeme držet palce – aby vás vaše práce i nadále bavila a stále se vám tak dařila.
Načíst starší příspěvky