Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
VANDA Blaškovič
3.1.2016 11:32
Dobré ráno, vlastě již skoro poledne....ach jo, i já trpím nad fotečkama. zblajzla bych všechno...:)) Bertice, klidně nasedi, po domluvě vyhlásíme akci pro všechny labužníky i nelabužníky a matičko Praho, třes se !!!.....:))) Přeji krásnou neděli!
Eva Mužíková
2.1.2016 21:47
Vando, právě jsem dojedla dva suchary... to není od Tebe hezké. ALE, autobus STUDENT Agency jezdí od nás do Prahy každou chvilku. Nasednu a máš mne za hodinku tam....Opět nápaditá upoutávka,,,
Jarmila Komberec Jakubcová
2.1.2016 18:49
Milá Vando za super fotky ti dám pětku (hvězdiček). Já osobně bych si ze všech dobrůtek dala pečené kaštany. Uzeniny nejím ani v malém množství.
Hana Rypáčková
2.1.2016 18:47
Já bych si dala kaštany a dvojkolku....
Alena Vávrová
2.1.2016 18:20
No, něco bych si tam dala - třeba i jen ty brambory. Určitě pečené kaštany. Má to úroveň - líbí se mi ty jednotné pánve. Ale jídlo sem, nebo tam - pro venkovanku jsou stále nejlepší samotné Hradčany a ty výhledy!!
Hana Čadová
2.1.2016 15:43
Jo, jo na Pražském hradě, tam se vyváří! Pracovala jsem v nejmenovaném zaměstnání a při výročí jsme měli raut přímo na Hradě! Tam bylo dobrot!
Jana Šenbergerová
2.1.2016 12:49
Nejen očima bych mohla úplně všechno. Dnes si ovšem přišly na své jen ty oči. Dobře jsi "navařila". Dík! :-)
Libor Farský
2.1.2016 12:36
Hernajs, Vando, co mi to děláš? Mám od včerejška předsevzetí a záměrně poloprázdnou ledničku. Dávám Ti *****, ale jen za ty ostatní zajímavé fotky!
Jitka Chodorová
2.1.2016 10:45
Díky Vando za nabídku, jsem sice nějaká zvadlá, ale ochutnala bych od všeho, jsi opravdu šikulka, a to ve všech směrech, i fotky krásné. Díky.
Vladka Steinová
2.1.2016 10:39
Díky, Vando za prezentaci dobrůtek! A za krásné fotky.
Načíst starší příspěvky