Dělali jsme utopence
ILUSTRAČNÍ FOTO: archiv autora

Dělali jsme utopence

29. 12. 2015

Píšu dopis Alence:
dělali jsme utopence.
Podle tvojí receptury,
na čele jsme měli chmury.

Nejdřív se nám totiž zdálo,
že jsme všeho dali málo.
Cibule i octa v nálevu,
nebylo nám proto do zpěvu.

Pak rozsvitlo nám pod věží,
vždyť u nich totiž záleží,
když se budou dlouho topit,
tím se řádně naloží.

Moje poezie
Hodnocení:
(4.3 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Nejobyčejnější a nejlevnější studentské jídlo, když se sedávalo a popíjelo v hospůdkách....pak ještě smažený sýr...jo, to byly časy! Asi si utopence naložím a přidám k podvodnicím....:) a počkám na reakci okolí...:), mělo by chutnat!!..:)
Hana Šorejsová
Milé, vtipné jako vždy ! Utopence mám také ráda. Díky a do Nového roku vše nej... a hodně zdravíčka !
Zuzana Pivcová
Utopence jsme mívali často v restauraci, tedy spíš hospodě, jako lahůdku, a asi to tak bývá dodnes. Já už sice jím dost jinak, ale básnička ve mně vyvolala známou chuť.
ivana kosťunová
Vtipné, jenom to nemáčejte moc dlouho, nebo se vám rozmočí.
Jarmila Peerová
Vtipne,chutne,trochu kysele,ale aktualni...Umite krasne "delat " chute,tak at se utopenci radne "utopi "......

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.