Ilustrační foto: pixabay.com
A stále kveteme
7. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šorejsová
10.1.2016 15:05
Paní Blaškovič, urážela jste zde Miroslava Štorcha, psala jste vulgární maily o paní Vítkové a Douškové a co chcete dělat dáůl, už toho bylo dost, jste žárlivá zlá žena.
VANDA Blaškovič
10.1.2016 15:02
Vážení, vpravo dole je logo firmy - autorka si ho nevšimla. Ostatní fotografie bez loga jsou oříznuté. Lež se vždy provalí. A Peru?? To je přece doména autorky, hodně se snažila různými způsoby, aby nás přesvědčila, že tam byla......i mailama...:)) co teď?..:)
Hana Šorejsová
10.1.2016 14:54
Paní Blaškovič beze slov. Nikdo nic nestahuje ten detail fotila má dcera. Znám závist a vše dokola. Díky . A vy jste byla v Peru ?
VANDA Blaškovič
10.1.2016 14:35
Dávám 1*. Fotografie Růžová je evidentně stažená z Green Jean Gardens a vydávaná autorkou za vlastní !!!. Jak je to s ostatními fotografiemi? Autorce již nevěřím vůbec nic, natož Peru...:))
Zdenka Jírová
9.1.2016 23:17
Bramboříky mám a pěstuji je velmi ráda. Protože mám narozeniny v lednu, bývají mým častým dárkem od přátel. Ve svém předchozím bytě, kde ložnice byla na sever a měly dost světla- bylo to 7. patro. Nyní bydlím ve zvýšeném přízemí a to jim moc nesvědčí, je tam mnohem méně světla. Ale snažím se je udržet déle než jeden rok.
Alena Tollarová
8.1.2016 22:03
Vloni jsem brambořík dostala v září k narozeninám. Bylo mi ho do paneláku docela líto. Jenže byla zima nezima a já ho měla venku na balkóně a byl stále nádherný a kvetl jako o závod. O vánocích jsem s ním dokonce udělala svoji PF, kterou jsem měla i zde na íčku.
Eva Mužíková
8.1.2016 20:30
Zuzko, já jsem také jedna z těch, která na své kytky stále mluví. Dokonce, když vyjdu k oknu a pohladím jednu, nejsem schopná, ale opravdu, odejít a ostatních se byť jen lehce nedotknout. Ony mi to vrací. A mně to povídání a dotyky dává nádherný pocit jakéhosi klidu...
Alena Várošová
8.1.2016 20:05
Fascinující fotka na titulní stránce.Mám ráda květiny,mívala jsem 150 květináčů na baráku.Dnes už jich nemám ani čtvrtinu,dá to práci i když jsem se jim nějak moc nevěnovala,ani je nehnojila.Rostly mi samy jako z vody.Nevěřím,že by se kytky pohnuly,třeba snad proudícím vzduchem,jak třeba záclona.5*
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA