Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Várošová
7.1.2016 13:15
Bez komentáře,místo aby se zabývali něčím užitečnějším tak vymýšlejí ptákoviny.Kdo na to má peníze,necht ti tam napíše třeba Borec ,nebo taky Debil.
Libor Farský
7.1.2016 13:08
Já už se těším, co všechno zábavného uvidíme. Třeba někteří řidiči neustále ostatním nadávají, ti je ale neslyší. Teď si mohou dát na espézetku VOLE.
Jiří Libánský
7.1.2016 12:49
Líbí se mi to. Ať žije individualita. A když náhodou by mne porazilo auto a uhánělo pryč zapamatuji si takovou značku snadno. A když pojedu na motorce a někdo mi udělá nějakou prasárnu, ještě za rok si ho budu pamatovat a někde třeba narazím náhodou na jeho zaparkované auto. A co se týče peněz, tak když chce se jich zbavit, tak alespoň do státní kasy. Některé země to umožňují dávno. A za víc. Také fakt je, že takové auto se hůře krade.
Alena Tollarová
7.1.2016 12:24
Pane Tomáši, naprosto s Vámi souhlasím. Mně to přijde naprosto dětinské. Ale jestli si tímto způsobem někdo potřebuje něco dokazovat, tak to má tedy mít. A konec konců, možná mi někdo přihraje na další sbírku cedulí.
Jarmila Komberec Jakubcová
7.1.2016 12:21
Přesto, že jezdím denně ani ve snu by mi nenapadlo si nechat pořídit takovou značku.Jsem se svou spokojena a článek je dobře napsaný - plný souhlas s jeho obsahem.
Marie Magdalena Klosová
7.1.2016 12:17
Taky to moc nechápu.Ale i takoví jsou mezi námi,a když na to mají,ať si radost udělají.mm
Květoslava HOUDKOVÁ
7.1.2016 11:27
Prostě se zase vyhovělo blbcům, kteří nevědí co s penězma a zlodějům, aby měli co krást !! = spokojenost na obou stranách !
Helena Votíková
7.1.2016 11:18
Myslím si, že některé SPZ o majiteli něco napoví, ale dříve, když bylo zřejmé podle značky odkud kdo je, byli někteří majitelé v některých městech dost neoblíbeni. Místním přestupek prošel. Pamatujete?
Olga Štolbová
7.1.2016 11:06
Tomáši, souhlasím a také myslím, že na sebe takoví řidiči berou bič. Takové auto si každý zapamatuje a policie lehce najde.