Jednou ze základních ingrediencí gugly je uzené maso. FOTO: pixabay.com
Gugla - znáte jej?
20. 1. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Josef Borecký
3.11.2017 03:25
Podnětný článek a vtipně napsaný dostal jsem taky chuť . Vytáhnu tedy z poličky horkovzdušnej hrnec
Eva Mužíková
20.1.2016 21:19
Takže Petře, vlak mi z nádraží odjíždí v 8.17... sice nevím kterým směrem se vydat, ale jedu :))))))))..... Toto jídlo vypadá lákavě, určitě jej ráda vyzkouším, mám ráda takovéto recepty...
Alena Vávrová
20.1.2016 19:36
Sice nemám doma ani kapku uzeného, ale jdu na to. A než se to upeče, zatočím štrůdl. Aspoň se od trouby (ž.r.) trochu zahřeju.
Alena Tollarová
20.1.2016 19:03
Sbíhají se mi sliny, takže guglu si určitě brzy uguglíme. A takto vtipně napsaný recept nemá chybu, těším se na další.
Jana Slavíková
20.1.2016 17:13
ť koukám, jak koukám, na obrázku vidím krásné dva kusy uzeného - tedy součást popsaného receptu. Taky bych si dala :-))
Lenka Hudečková
20.1.2016 17:13
Tak takhle to neznám, ale musí to být dobrůtka.... díky za recept :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
20.1.2016 17:05
Přiznám se, že v první chvíli mi obrázek připadal jako stočený had a ani jsem nechtěla článek otevřít. Ale u vím co je gugla.
Elena Valeriánová
20.1.2016 16:49
Tak nejen, že jsem druhá, ale tablet si píše co chce. Asi se z něj zblázním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA