FOTO: autorka
Můj seniorský život: Já a můj čas
8. 6. 2020Bylo to možná poprvé, co jsem si uvědomila, že se tu hraje o čas. O můj čas. O můj životní čas.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
8.6.2020 10:57
To je recyklace starého článku? - No dobře, já ho nikdy nečet, až teď. A jsdem ten kluk, který výjimečně čte takové texty. Moc se mi líbil.
Zuzana Pivcová
8.6.2020 10:57
Milá MM, už jsem o Tobě dávno neslyšela, ale před pár dny jsem náhodně ve svých věcech narazila na časopis, kde byly tři příběhy o seznámení, jeden z nich byl váš. Tak doufám, že tohle Tvé vyznání má i navzdory odstupu 4 let stálou platnost. Což bych Ti moc přála.
Marie Magdalena Klosová
8.2.2016 22:06
Zdenko,Jitko,Aleno,Helenko,děkuji za vaše pěkná slova a přeji vám dny plné porozumění a laskavosti.mm
Helenka Vambleki
7.2.2016 19:47
Gratuluji ke správnému uchopení příležitosti za pačesy. Čas je neúprosný, proto neotálet a užívat, dokud to jde. Až to nepůjde, budeme už jen vzpomínat....a proto se snažme, ať je vzpomínek dost a dost!!!
Alena Várošová
5.2.2016 10:06
Vy jste to velice dobře vystihla popsat,ten Váš seniorský život paní Magdalen.Žijte si spokojeně a užívejte si života se svými chlapskými láskami,buďte hodně štastná a hodně zdravá.
Jitka Chodorová
5.2.2016 08:57
Dobře napsané, moudré a jak napsal někdo pode mnou, s noblesou. Přeji ti Marie, aby jsi měla pořád dost lásky pro své muže, a oni ti jí rádi opláceli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA