Krásy Turecka
FOTO: autorka

Krásy Turecka

24. 2. 2016
cestování cestovní kanceláře
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Alenko,začátek dovolené nebyl nijak vábivý.Humorně jsi to popsala.Ale hlavně,že další dny byly v pohodě,Z každé dovolené si každý přiveze hezké zážitky,na které rád vzpomíná.Dnes už by dovolená v Turecku byla riskantní řekla bych že nebezpečná .Ale fotky z dovolené-moc hezké.
Lenka Hudečková
Alenko, krásně a vtipně jsi to napsala. A nejhezčí je poslední odstavec o naší zemičce. My s Jiříkem nevyhledáváme cizinu, líbí se nám u nás. Ještě zdaleka jsme neviděli vše z našich krás. 5*****
Jarmila Komberec Jakubcová
Moc hezký článek, zasmála jsem se při představě postavy Otíka. Také mám zkušenosti, že občas se snaží v hotelech ubytovávat hosty do ošklivých pokojů. Nejvíc jsem se s tím setkávala v Tunisku. Jinak oblast Side patří v Turecku k těm lepším. Byla jsem tam 2x.
Alena Várošová
oprava pobavili
Alena Várošová
Milí přátelé,pokud vás tak mohu nazvat.Děkuji vám za milé komentáře a bylo mým cílem se s vámi tady podělit o zážitky,které se opravdu přihodily.Jsem ráda,že jste se pobalili,ráda rozdávám lidem smích a jsem šťastna když vidím i ty škarohlídy,když jim cukají koutky ve tváři.
Jiří Hudeček
Alenko, moc pěkně a výstižně napsáno. Při čtení jsem si to vše představoval, jako bych tam byl. A poslední odstavec? To vše nosím ve svém srdci. Děkuji- samozřejmě hvězdiček pět.
Michaela Přibová
Aleno, já jsem se nasmála při celém popisu. Ještě že se vše v dobré obrátilo. A hlavní je, že i v prekérních situacích vás neopouští humor. A to je myslím, to nejdůležitější.
Ladislav Vesecký
Fota i článek moc pěkný. Ještě že jste neměli ten turecký záchod se šlapkami.
Libor Farský
Alenko, moc mě to pobavilo a poslední odstavec by měl někdo přeložit Turkům. Jen mi mezi fotkami chybí ten Otík. Nejlépe by se vyjímal jako kontrast vedle té krásné ženy na lavičce nebo v plavkách na pláži. *****
Zuzana Pivcová
To by bylo skoro na další komedii o účastnících zájezdu. Dovolená, to není jenom destinace, ale především lidé. A často jsou ti naši, turisté, daleko horší než místní obyvatelstvo. Ale věřím, že i přes nedostatky se našla řada zajímavých a pěkných poznatků a zážitků. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody