Mé nostalgické vzpomínky na MDŽ
Ilustrační foto: pixabay.com

Mé nostalgické vzpomínky na MDŽ

8. 3. 2019
Můj příběh
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(4.9 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lidmila Nejedlá
Milý Libore, ani netušíš, jak ti rozumím. I já jsem dostala k MDŽ přání od syna, kam dopsal za větu: To ti přeje syn Jirka - i za tatínka. Libore, přežili jsme ty tragédie, děti jsme postavili do života a teď už jenom slavme a radujme se z dobře vykonaných povinností. Přeji Ti klid a pohodu v duši.
Jana Šenbergerová
Libore, tvé příběhy mají hloubku opravdové lidskosti. Přestože tví synové přišli brzy o maminku, získali v tobě dar šlechetného člověka, o který spousta dětí, které mají maminku, přichází. Je to od tebe hezké, že myslíš na všechny ženy. Za sebe ti moc děkuji.
Elena Valeriánová
Milý Libore, přáníčko od synka je dojemné, mně i Honzovi se nějak zamlžily oči. Od začátku až do konce se Tvůj článek krásně čte. Jsi skvělý člověk. Dala bych i 10* kdyby to šlo.
Dagmar Bartušková
Omluva: ...prásklo do bubnů.... Já s tím tabletem také brzy prásknu!
Dagmar Bartušková
Ňa MDŽ jsem se vždy velmi těšila. Jen se "prásko" do bubnů, už jsem byla v kole, a protančila jako ne-soudružka se soudruhy i ne-soudruhy celou noc, až do rána bílého. Ó, Bože, kde jsou ty časy! Ne všechny ženy se doma popelily, ale také slavily. Holt, jak si to kdo udělá, takové to má! ☺☺☺
Jiří Hudeček
Pane Libore vážím si Vás. Moc pěkně vyjádřeno.
Drahomíra Stínilová
Je úžasné, jak jste se vyrovnal s těžkou životní situací a dovedete ukázat citlivou duši dítěte. MDŽ šlo vždycky jen kolem mě jako všechny pompézní svátky. Četla jsem, že každý den je den něčeho a některé, oproti MDŽ, bychom si měli uvědomovat. Moc pěkný článek.
Libor Farský
Opravuji chybu. V předposlední větě jsem zapomněl jedno slovo na konci. Správně mělo být: Ještě důležité upozornění "pro muže" ...
Alena Várošová
Libore,vehnal jste mi svým příběhem slzy do očí.Z těch dětských perliček by se dal napsat celý rodokaps.Pěkné životní příběhy 5*
Hana Rypáčková
Liborku, /to nás učíš/,pěkně jsem se po obědě pobavila tvým vyčerpávajícím článkem. Opsala jsem si významné dny do kalendáře. A ten závěr. No právě, vždyť ti rozjaření muži, co se tam veselili se soudružkami ,měli doma ženu, která čekala taky na projev úcty. /Nebo taky skotačila se soudruhy?/ Opravdu tě mám na dálku ráda a vážím si tě velice. Fakt jsi dobrý táta-máma.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%