Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Zdenka Jírová
19.3.2018 00:20
Obdivuji Vaše šikovné ruce, já kreslit neumím, tak se jen obdivně dívám.
Jana Slavíková
10.3.2016 22:30
Paní Ivano, je to praxí, ale i mě ještě občas nějaká skořápka praskne. I když se při prvním napíchnutí a vyfoukávání snažím, vznikají mikrotrhlinky, které se projeví až při vrtání. Určitě byste se to také naučila.
ivana kosťunová
10.3.2016 20:54
Obdivuji přesnou jemnou práci, stejně velké, stejně vzdálené, zdobení jedna čárka jako druhá, i kdyby se mi nějakým zázrakem podařilo, aby ta skořápka nepraskla, tohle bych prostě nedokázala.
Marie Seitlová
10.3.2016 13:46
Moc se mi líbí vrtané vajíčka *****
Hana Rypáčková
10.3.2016 07:56
Je to krajková nádhera....
Růžena Antlová
10.3.2016 07:35
krásná práce """"
Jana Slavíková
9.3.2016 23:02
Paní Jírová, děkuji za pochvalu, podívejte se na můj profil, v diskuzi k loňským Velikonocům jsem postup popsala.
Zdenka Jírová
9.3.2016 21:42
Vypadá to moc hezky , škoda, že jste více nepsala, jak se dělá. Musí to být dost pracné, ale krásné.
Jitka Valachovičová
9.3.2016 15:02
Moc krásné, paní Jano! =velká šikulka, na tento druh zdobení jsem ještě nenašla tu správnou odvahu, Jinak dělám všelijaké techniky, leta jsem jezdila do Rokycan, do muzea předvádět kraslice - zvláštní technika zdobení, časem zveřejním. Letos nějak stagnuji, ale napravím to.♥
Jana Šenbergerová
9.3.2016 14:23
Zdobívala jsem vajíčka batikou, ale nejraději jsem dělala škrabaná. Dovedu ocenit tu piplavou práci s křehkou skořápkou. I to pštrosí se krásně povedlo. Když zmizela bílá vejce, přestalo mě to bavit. U nás jsou široko daleko jen hnědá.
Načíst starší příspěvky