Ilustrační foto: pixabay.com
Mít, nebo být?
15. 3. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Drobňáková
19.6.2017 10:08
Zaujímavý článok. Som aká som. Som už nezmeniteľná, čo ma dosť často mrzí.
Jaroslava Havlíčková
19.6.2017 09:49
Zrovna čtu..:) Já jsem kdysi byla mít a trochu být, ale co mi odešel manžel(skoro dvacet let to bude) už jen být . Tedy -JSEM.
Michaela Přibová
18.3.2016 22:07
Děkuji vám všem za komentáře. Dostala jsem se na internet teprve dneska. Takové odpovědi jsem od vás čekala,
s humorem, nadhledem a vyrovnaností. Takové vás vidím. Děkuji.
Marie Magdalena Klosová
17.3.2016 23:23
Je dobré si občas přečíst moudrá slova a dokonce se v nich nacházet.JSME lidé a tudíž si s sebou neseme i touhu něco MÍT.A tak JSME a MÁME,podle potřeb,věku,nálad...Obojí tu má své místo,ačkoliv..."Myslím,tedy JSEM." mm
Libor Farský
17.3.2016 16:38
Michaelko, to jsou velmi závažné otázky, ale v podstatě v závěru kladně návodné. Škoda, že si Tvůj článek nemohl přečíst princ Hamlet, kamarád Williama Shakespeara. Myslím, že by přestal přemýšlet o sebevraždě a "Být či nebýt". Jen by to možná změnil na "Pít či nepít". Zajímavé, už Ti házím hvězdičky.
Olga Štolbová
17.3.2016 09:12
Zajímavé - jak jsem na tom já? Žiju a mám, co nemám bez toho se obejdu, ale žít bez života nechci. A že je ten život někdy, sakra, těžký. Poznávání nového je příjemné a zajímavé i ve vyšším věku.
Naděžda Špásová
16.3.2016 22:49
Míšo, být, nebo mít, tak o tom jsem nepřemýšlela. Asi mi stačí, že mám a žiju. Filozofie mi není cizí, ale dumám jen tak sama pro sebe.
Hana Rypáčková
16.3.2016 17:20
Měla jsem období, kdy jsem podobné knihy četla a dělala si výpisky , vrtalo mi to hlavou, nesehnala jsem partnery k hovorům..Jak jsem pomalejší a nestíhám, prostě žiji spontálně, raduji se z maličkostí a nezabývám se už teorií žití.
Albert Einstein říkal: "Představivost je důležitější než vědomosti."
Snažím se žít v souznění s okolním světem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA