Věra Lišková
4.4.2016 20:26
Dnes asi nebyl světový den mrkve, ale černého humoru. V novinách mě zařadili do skupiny "zakotvených seniorů", kteří prý začínají zdravotně chátrat. A pan Jurajda poučil o poslední cestě.
Květoslava HOUDKOVÁ
4.4.2016 13:23
Ráno se ve městě po novinách MfDNES jen "zaprášilo" - zachránila mne trojkolka - noviny jsem sehnala až ve 3.obchodě (poslední). Takže seriál=kapitoly, co zaujaly, mám. Ofotím - zmenším a budu mít připraveny pro lidi, kteří by event. ještě potřebovali. Útrata á Kč 18,- rozhodně zbytečná nebyla - ale předplatné, nebo pravidelné kupování této "plachty" NE ! Užitečnější jsou noviny "Doba seniorů" - 1x/měs. - vždy v poslední pátek - též Kč 18,- (předplatné Kč 16,-).
ivana kosťunová
4.4.2016 12:47
šikulka důchodce si dokonce umí otevřít počítač a poradit s internetem ? Kdo by to řek ?
Hana Šimková
4.4.2016 12:28
Tak jsem se bohužel dnes 4.4.2016 dozvěděla toto: Patřím do zakotvených seniorů 27 procent. Příjem mám méně než 12,5 tisíc(já ještě méně) v důchodu tvoří větší část ženy, neradi riskují, nemají rádi změny, zýdravotně začínají chátrat, mají obavy o zdraví, dívají se na TV, luští křižovky, čtou časopisy a někteří si poradíi s internetem.Určitě převratné informace.doufám, že nás redakce nebude dále nutit si MF DNES kupovat. Utratila jsem zbytečně 18 kč
ivana kosťunová
4.4.2016 09:03
:))
Alena Várošová
3.4.2016 19:56
Je to jednoduché,pokud náhodou vezmu číslo,které neznám a člověk v telefonu mi začně povídat,že dostanu něco zadarmo,nebo že jsem vyhrála a budu mít poloviční slevu na zboží. Odpovím ne nechci dárek,výhru dejte někomu jinému. Dnes když vás nikdo neokrade,zadarmo vám nikdo nic nedá a pokládám telefon.
Jana Šenbergerová
3.4.2016 19:27
To se může hodit. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
2.4.2016 22:00
Podle mého názoru nejlepší ne je nejezdit na různé akce, nevést s nimi hovory, nejezdit na jejich akce. Ale pokud někdo zadarmo jezdí, ať nenaříká že nevěděl. Věděl - nic není zadarmo.
Květoslava HOUDKOVÁ
2.4.2016 07:45
POZOR - v sobotu to ještě nebude poslední díl seriálu. V pondělí 4. 4. vyjde "SLEVOVÝ SPECIÁL" = přehled všech výhod pro 50+ 60+ 70+ = na co je nárok -co je zdarma -slevy- o čem ani nevíme.(Ověřím si, zda i v Doksech budu moci někde uplatnit "Senior pas" - např. v Lipnici jsem měla 20% slevu oběda v restauraci - slevy směřují z Moravy do Čech, poskytov. se postupně "nabalují")
Hana Čadová
1.4.2016 20:00
Umím říkat NE, NE, NE! Také v restauraci, když jídlo je špatné vrátím! Začínají šmejdi telefonovat, že jsem vyhrála! Vždy sdělím, aby výhra byla odeslána tak mají různé výmluvy, že se musí předat osobně. Vždy telefon zavěsím a s nikým se nevybavuji!
Načíst starší příspěvky