Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Várošová
7.4.2016 14:10
Přenádherné fotky paní Aničko,je to od nás kousek za Uničovem.Když dovolíte ráda bych doplnila,že v obci Paseka je Sanatorium na léčení především tuberkolozy, dýchacích cest a pod.Je tam úžasný,svěží a čistý vzduch,protože Sanatorium leží pod lesem mezi poli.Umřela tam moje babička.
Naděžda Špásová
7.4.2016 14:04
Je dobře vědět, že jsou ještě lidé, kterým na přírodě opravdu záleží. Aničko, fotky jsou krásné. Od nás je to trochu dál, no třeba to někdy vyjde. *****
VANDA Blaškovič
7.4.2016 13:58
Tak toho pana Ing. Slabého bych ráda poznala, musí to být silný člověk. Krásné fotografie!
Zdenka Jírová
7.4.2016 12:59
To byl dobrý nápad a záslužný čin. Skalničky miluji, škoda, že je to pro mne příliš daleko, abych arboretum navštívila. Přeji hodně úspěchu v další okrasné činnosti.
Zdenka Jírová
7.4.2016 12:58
To byl dobrý nápad a záslužný čin. Skalničky miluji, škoda, že je to pro mne příliš daleko, abych arboretum navštívila. Přeji hodně úspěchu v další okrasné činnosti.
Ladislav Vesecký
7.4.2016 12:44
Jo, jo byli jsme tam už dvakrát. Moc hezké.
Karel Boháček
7.4.2016 11:53
Miluji tyto zahrádky a arboreta, určitě se tam podívám. Ale proč Makču Pikču ? To nemáme jiné hezké české možnosti ?
Zdenka Žichovská
7.4.2016 10:24
Makču Pikču můžu doporučit, byla jsem tam 2x, v létě a na podzim. Evo B. Z Olomouce jede autobus a za návštěvu to určitě stojí v každém ročním období. Kytičky se tam dají i koupit.
Jitka Chodorová
7.4.2016 09:58
Jistě, že potěšily, sice mám doma od jara do podzimu květinový ráj, o který se se snachou staráme, ale kytiček není nikdy dost, a já vám děkuji za krásné fotky, do těchto míst se jen těžko osobně podívám.
Elena Valeriánová
7.4.2016 09:00
Tak to musíme najít, to je dobrý tip na květnový výlet. To už bude mít můj soukromý řidič oči v pořádku. Já mám pocit, že dokonce vím, kde to asi je.
Načíst starší příspěvky