Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
17.4.2016 08:12
Aničko Číp. - dík za tip na výlet. Je to vzdálenost - ráda bych přidala 1-2 dny i pro okolí. Mohla byste se pozeptat na levnější ubytování pro 1 os., mimo sezonu=pouze v pracov.dny (aby dobře fungovala doprava po okolí). Můj mail: kurzHoudk@seznam.cz Štramb.uši a Trdelník - obojí si ráda koupím aspoň 1x/rok na akci pro Seniory a ZTP v Praze (tam cena jen Kč 10,-/ks).
Hana Rypáčková
14.4.2016 21:49
Díky za výlet.Byla jsem tam, ale dávno tomu...Náměstí se tedy vylouplo....Města jsou opravena a je radost na ně pohledět! Uši se mi líbí, stejně jako trdelník jen ochutnám, taky to nemusím. Ale vnoučata to milují...
Eva Balúchová
14.4.2016 21:45
Ve Štramberku jame byli s U3V na výletě.Moc se mě město líbilo a trochu mě připomínalo rakouský Hallstatt.
Soňa Prachfeldová
14.4.2016 18:24
Krásné fotky městečka a štramberské uši znám , doufám, že na pouti prodávají originál :-)
Anna Čípová
14.4.2016 14:48
Děkuji za ohlasy. Paní Jiřince vzkazuji, že její fotografie z Beskyd jsem si prohlédla a viděla mně důvěrně známá místa zase trochu jinak.
Lenka Hudečková
14.4.2016 14:43
Anno, děkuji za přiblížení místa, které neznám osobně. :-)
Elena Valeriánová
14.4.2016 13:41
Krásné fotky, ve Štramberku jsme ještě nebyli, no jsme ostudy. Musíme si to naplánovat. Štramberské uši nemám ráda, asi jsem nějaká divná, protože celá rodina je ráda má :-)
Zuzana Pivcová
14.4.2016 10:00
Znám jen "Štramberské uši", které prodávají na různých trzích. A představte si, že je má moc rád kocour Čert. Ucho drží v pacičkách a kus ho okouše. To znamená, že jsou kvalitní. :-)))