Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
20.4.2016 23:58
Jsem ráda, že má tato hra takový ohlas. Ani jsem nemusela vysvětlovat, jak se hraje, protože jak vidím, jsou na to tady samé-í, odbornice-i. U nás je to součástí několika turnajů v roce-jarní,letní, loučení s létem atd. a taky kuželky a minigolf, to máme tady taky. Díky za ohlasy.
Lidmila Nejedlá
20.4.2016 19:51
Pétanque hrajeme. Koná se zde i turnaj. Soupravu vlastním, zahrajeme si na srazu?
Anna Čípová
20.4.2016 18:42
To bych chtěla zkusit. Snad někdy a někde.
Jarmila Komberec Jakubcová
20.4.2016 17:45
Hra je velmi oblíbená ve Francii jak píše paní Alenka a při nedávné návštěvě Maroka jsem se s touto hrou setkávala. I u nás získává značnou oblibu - hlavně u seniorů.
Alena Vávrová
20.4.2016 16:35
Při pobytu ve Francii jsem se na domorodce při hře velice ráda a dlouho vydržela dívat. Na to jejich zaujetí. Helenka, ta si šla rovnou zahrát :-) .
Alena Várošová
20.4.2016 14:47
Tuto hru jsem hrála poprvé v Egyptě a byla velká legrace.Snad všechny narodnosti tam byly zastoupené.
VANDA Blaškovič
20.4.2016 13:38
Dobrý den , paní Stínilová. Doufám, že se vám rameno brzy vyléčí. Nedá mi, abych vám neposlala odkaz. Hrajeme často a rádi. Přeji hezký den! http://www.i60.cz/clanek/detail/12827/pojdme-zazit-vzruseni-pri-skvele-hre-petanque
Jana Šenbergerová
20.4.2016 13:28
Je to zábavná hra, při které si člověk užije nejen spoustu čerstvého vzduchu, ale i legrace, pohybu tak akorát, aby se nestrhal a přitom měl pocit, že dělá něco pro své zdraví. Plastové koule vzaly za své, děti jsou pryč a u nás ji široko daleko nikdo nehraje. Denně chodíme kolem výkladní skříně s kovovými koulemi a já mám cukání ... Za domem je školní hřiště, třeba by se našlo pár nadšenců.
Hana Rypáčková
20.4.2016 12:43
Taky hrajeme na trávě jen plastovými a to není ono...U moře jsme se vždy k nějaké partě přidali a moc se nám to líbilo, zvláště, kdy po hrách bylo občerstvení na pláži u dlouhého stolu. Při rodinném setkání vytáhnou mláďata ta stříbrná a je to spravedlivější. Nijaké úspěchy nemám, ale je to hezké rozptýlení..
S ramenem jsem na tom Drahuš stejně...Aspoň to mám na co svádět .
Eva Balúchová
20.4.2016 11:45
Taky hrajeme s vnoučaty na zahradě.Ale takového turnaje u vás bych se moc ráda zúčastnila.Chce to dobrého organizátora a toho vy, jak je vidět,máte.
Načíst starší příspěvky