Plzeňská Jarmila má kulaté narozky!
FOTO: autorka

Plzeňská Jarmila má kulaté narozky!

19. 4. 2016

Milá Jarmilko,

dovol, abychom Ti ze srdce popřály/i  k Tvým kulatinám!

Jsi bezvadná ženská, která se umí v životě pořádně ohánět, ale i si život do sytosti užívat.

Děkujeme Ti za společnost na íčku, za pozvání a přejeme Ti stále Tvůj neutuchající životní elán.

Taková seniorka, jako Ty, se hned tak nevidí.

Klobouk dolů.

Tak, NA ZDRAVÍ, kočko, a piš i nadále ty Tvoje krásné cestopisy!

Tvoje Vanda, Vladka a určitě i ostatní spřízněné dušičky na íčku….:))

přání
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Schödlbauerová
Milá paní Jarmilko, blahopřeji k Vašim narozeninám a přeji ať se Vám daří a vše se splní tak, jak si sama přejete. Zdravím!
Zdenka Jírová
Připojuji se ke gratulantům a přeji hodně zdraví a spokojenosti.
Jarmila Komberec Jakubcová
Děkuji všem za gratulaci - proti věku není léku a já si vážím toho, že jsem se takového věku dožila ve zdraví. Vando dík a ty věžičky probereme na Hvaru u vínka.Zatím se tam chtějí stěhovat plzeňští holubi a my jim v tom bráníme.Jinak dům byl v minulém režimu obýván Krajskou odborovou radou, která ale neměla peníze na údržbu. Objekt je památkově chráněn a veškerá rekonstrukce musela probíhat pod kontrolou památkářů.Vnitřní i venkovní prostory byly opravené podle dobových fotek.Ve všech 5ti patrech jsou kanceláře, které se pronajímají.Dům je plně obsazen, protože každý má svoje parkovací místo a to se hodně cení v centru, kde míst je málo.
Alena Várošová
Zpětně přeji vše Vašim narozeninám oaní jarmilo.
Jana Šenbergerová
Jarmilo, ať vám to myslí, chodí i létá ještě dlouhá léta, ať si užijete domova i světa, ať vás nejen kamarádi mají rádi a ať se vám vyhne ten, co mu to vadí. :-)
VANDA Blaškovič
Karle, to stačí ! Pokud mi Jarmila nepronajme, případně vlastně neodkáže alespoň tu jednu mrňavou věžičku, tak žádné kamarádství nebude....)) ♥
VANDA Blaškovič
Karle, a fotograf je sloup?....:)) legranda granda....copak bydlení, ale ten domeček???!.....:))) ♥ to je BOMBA. Jarmila je trochu jako Libuše Plzně...:)
Soňa Prachfeldová
Jarmilko, přeji Ti život překypující vším dobrým, ať Ti plnými hrstěmi nabízí zdraví, štěstí, lásku ,jsi fakt správné děvče, jsem moc ráda , že jsem Tě poznala . Vše nejlepší :-) . Ach jo, ty kulatiny, připrav mě na ně , budu se snažit s úsměvem ! Papa děvče milé !
Jitka Chodorová
Paní Jarmilo, přeji Vám ke kulatinám vše nejlepší,hlavně hodně zdravíčka, a těším se na další Vaše vyprávění z cest.
Lidmila Nejedlá
Ve zprávách dnes praví, že Jarmilka slaví. Protože je z naší party, přeji hóóódně ,hóóódně zdraví!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%