Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Karel Boháček
25.4.2016 09:49
Stromům to nevadí, zkoumal jsem tyto rány a jsou zcela zhojené. Hůř na to jsou stromy, které poškodí těžební technika -oděry, ty zpravidla znehodnotí zdravotně strom. Na Dukle jsem viděl stromy plné munice, zbraní a stromy žili vesele dál - pomsta však lidem co ty stromy dál zpracovávají /poškození techniky a úrazy dělníků/.
Helena Votíková
24.4.2016 10:52
Karle jste velmi vnímavý. Setkala jsem se s hráběmi, které byly vrostlé do stromu.
Zdenka Jírová
23.4.2016 23:51
Chudáci stromy, brání se jak mohou. Lidi, i když v tomto případě se jednalo o milovníky přírody, vůbec nemyslí na důsledky svého konání. Viděla jsem i vrostlý obojek do krku psa uvázaného léta u boudy. Bylo to otřesné.
Hana Rypáčková
23.4.2016 21:54
Dnes jsem prohlížela tu mou vrbu u stoky, zda vyhnala po té podzimní vichřici výhonky. Nějak se mi to nezdá..Bylo sucho a ona je tak stařičká a oslabená..
Hana Rypáčková
23.4.2016 21:52
Chudáčci stromy....Jak se snažily to utiskování odstranit...
Anna Čípová
23.4.2016 20:05
Krásně napsáno. Jste velký milovník přírody.
Zuzana Pivcová
23.4.2016 19:26
Fantastické!! Daleko lepší způsob, jak zakrýt ošklivá místa, než dát jim uháčkované dečky. Máme se co učit!!!
Jana Šenbergerová
23.4.2016 18:10
Tak to jsou unikáty! Nikdy jsem se v přírodě se stromovým požíračem cedulí nesetkala. :-)
Libor Farský
23.4.2016 12:50
Pane Boháčku, pošlete to, prosím také na Český svaz ochránců přírody. Třeba si to také uvědomí a rozjedou osvětu. Odkaz:
http://www.csop.cz/ Hodnotím *****
Jarmila Komberec Jakubcová
23.4.2016 11:02
Bohužel člověk je největším nepřítelem přírody. Zajímavé fotky.
Načíst starší příspěvky