Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Oldřich Čepelka
24.6.2016 14:40
Vtipné - a přitom hluboká myšlenka za tím vším.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.4.2016 18:02
Z obrazu vyzařuje pozitivní energie a navozuje pohodu domova. Je opravdu moc hezký, měla jsem po rodičích podobný, ale při stěhování se mi poničil.
Dana Kolářová
26.4.2016 11:49
Fajn zahledění na obraz…
Jitka Valachovičová
26.4.2016 06:37
moc hezká a výstižná básnička...*****
Alena Vávrová
25.4.2016 22:26
Když sedím u PC, tak mám vlevo na dohled také obraz, kterého si nesmírně vážím. Připomíná mi stále moji milovanou maminku. Je na něm kytice jiřin, maminka byla Jiřina a dostala ho kdysi od otce. Darovala mi ho ještě za svého života, když se stěhovala po ovdovění do malého bytu. O jeho další osud se nebojím. Vaše báseň se mi moc líbí.
Hana Lancová
25.4.2016 21:52
Vandi. Podpis žádný, takže si myslím, že kopie.
Jana Šenbergerová
25.4.2016 20:09
Moc pěkné ...
Lidmila Nejedlá
25.4.2016 19:38
Hanko, moc hezky vystižený vztah k obrazu. Ztrácí sice lesk, ale získává vzácnou patinu.
VANDA Blaškovič
25.4.2016 18:00
Včera proběhla v hotelu Hilton Jarní exkluzivní aukce galerie Art. Byly prodány obrazy Josef Šíma Labutě 17 500 000,-Kč, Josef Čapek Dívka 14 160 000,-Kč. a další lahůdky. Obrazy se kupují, je to dobrá investice. Já bych měla ráda jen takového malého Jakuba Schikanedera, i když nejmilejší obrazy jsou od mého zlatého Táty Bohéma. Jejich hodnota je pro mne nevyčíslitelná. K obrazům musím mít osobní vztah. Již nyní se přijímají obrazy do další plánované akce. Hanko, pěkná báseň i obraz. Malíř je...? Děkuji !
Hana Lancová
25.4.2016 16:27
Vyfotila jsem obraz, který visí v pokoji kousek od mého počítače. Zahleděla jsem se na foto a básnička byla na světě - na mě nezvykle rychle. Pan Farský nezapře, že je stavař. :-) Musím ale konstatovat, že obraz jsem nakřivo nafotila nikoliv pověsila. :-) Nenapadlo by mě, že budeme mít s panem Libánským podobný vkus. Jó, svět je malý. I ostatní postřehy jsou moc pěkné. Děkuji.
Načíst starší příspěvky