FOTO: autorka
Expedice Trosky
7. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
8.5.2016 11:56
Ahoj Matýsku a Helenko, ještě dobře, že jste s námi byli. Všem babkám a jednomu dědovi to dobře šlapalo, hlavně proto, že bychom se nechtěli nechat zahambit před takovým prima klukem. Škoda Matýsku, že už s námi nikam nechceš. Doufám, že babička Helenka ještě někdy s babkami íčkařkami vyrazí do světa. Kdo jiný by to takhle pěkně popsal. Byl to, fakt, senzační výlet, díky všem. *****
Dagmar Bartušková
8.5.2016 08:44
Helo, povedlo se! Skvěle napsané a senza fotky. Maťo, tak někdy příště. :-) :-) :-)
Helenka Vambleki
7.5.2016 22:05
Děkuji moc za pěkné ohlasy. Ani nevíte, jak jsem ráda, že se na Matěje nikdo nedíval jako na přítěž, z čehož jsem měla trochu obavy a chtě nechtě jsem musela mít připravenu i variantu, že v případě velké brzdy budeme spolu absolvovat třeba jen polovinu trasy. Nakonec jsem byla sama překvapená, že pochod zvládl dokonce lépe než já :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
7.5.2016 21:35
krásná fota a článek moc hezký. Helenko vnouček je asi šikulka po tobě
Alena Vávrová
7.5.2016 21:31
Milý Matýsku, znala jsem tě jenom z fotek od babičky a jsem ráda, že jsem tě poznala i osobně. A jak už jsem ti řekla, jsi správný kluk a sportovec, když jsi to s námi všecko ušel. Moc se mi ten článek líbí a je to za 5* a ještě 5♥ !
Elena Valeriánová
7.5.2016 20:19
To jsou kukadla jako zrcadla! Čtu si, Helenko, čtu a usmívám se jak měsíček na hnoji. Krásně napsané, moc jsem se bavila. 5*
Danuše Onderková
7.5.2016 20:18
Matýsku, jsi šikula a až budeš u babičky v Bohumíně, tak ji přesvědč, aby s tebou zajela za babičkou Danou do Ostravy. Máš za to u mne obrovskou zmrzlinu, zasloužíš si. Mít na starost tolik babiček, to tě určitě bolela hlava z toho štěbetání...
Zuzana Pivcová
7.5.2016 20:15
Helenko, lépe už to opravdu vyznít nemohlo, protože i přes tu dětsko-dospělou nadsázku je v tom vložená celá včerejší pravda. Přiznám se, že i já tvrďák jsem měla najednou tak zvláštně stažený krk a v nalíčených očích vlhko. Díky Tobě i správnému okatému Máťovi, jehož duševní rozpoložení jsme včera měli možnost od rána do večera sledovat. Přispěli jste nejvíc k tomu, že nikdo nebyl a ani by nedokázal být naštvaný, ufňukaný či otrávený. Věřím, že jste všechny tímhle vyprávěním potěšili tak, jako mě. Díky. A díky všem výletníkům. A už dopředu říkám všem potencionálním minusářům, ať si trhnou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA