Jana Šenbergerová
9.5.2016 23:13
Také vám, Lukáši, děkuji za to, že jste měl lví podíl na vzniku tohoto portálu. Ať se vydáte dál kteroukoliv cestou, přeji vám hodně štěstí. Svým rozloučením s námi všemi jste mě dojal.
Elen Zajíčková
9.5.2016 23:11
Pane Havlasi, patří Vám úpřimné poděkování nejen za nápad, za jeho realizaaci a za směrování Portálu, ale především za svatou trpělivost s náma. Věřím, že na nás budete myslet a sledovat nás třeba z povzdálí. Ať se vám moc daří, jak v práci tak v osobním životě.
Helenka Vambleki
9.5.2016 22:03
Děkuji osudu, že jsem mohla být na začátku tohoto webu, že jsme se spolu mohli vidět na celowebových setkáních. Uvidíme, co nového přinesou pokračovatelé portálu. Vám, Lukáši, přeji i nadále tvůrčí nápady, i když škoda, že to nebude zde.
VANDA Blaškovič
9.5.2016 21:25
Vážený pane Havlasi, třeba že jsme si vyměnili jen dva maily, nikdy nezapomenu, co jste mi napsal. Děkuji a přeji hodně úspěchů. Bylo mi ctí. Vanda.
Olga Štolbová
9.5.2016 21:24
Připojuji se k ostatním a též děkuji za všechno, co jste s Honzou pro nás, seniory z celého Česka, udělali. Přeju hodně štěstí do nové práce. *****
Alena Várošová
9.5.2016 21:15
I já Vám pane Lukáši chci poděkovat za Vaši mravenčí práci na tomto portále.Někdy to tak bývá člověk míní a okolkosti se mění.Držím Vám palce při dalším Vašem působení kdekoliv.Určitě se neztratíte,ať Vás všude na cestách provází štěstí.
Soňa Prachfeldová
9.5.2016 21:06
Lukáši, patří Vám velký dík za spoluzaložení tohoto portálu, myslím, že jste byli skvělá dvojka s Honzou, vidím Vás živě před sebou při prvním setkání íčka a posezení v Ředkovci. Díky za vše a přeji Vám v osobním životě i pracovním - štěstí a úspěch !
Dagmar Bartušková
9.5.2016 21:05
Lukáši, díky za vše, co jsi pro tento portál udělal. Ano, třeba se ještě někdy a někde setkáme. Není všem dnům konec. Měj se fajn, a přeji dál hodně úspěchů. Ája
Dagmar Bartušková
9.5.2016 21:00
Lukáš, díky za vše, co jsi pro tento portál udělal. Ano, třeba se ještě někdy a někde setkáme. Není všem dnům konec. Měj se fajn a přeji dál hodně úspěchů. Ája
Elena Valeriánová
9.5.2016 20:55
Děkuji za příležitost, kterou jste nám dal.
Načíst starší příspěvky