Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
2.1.2018 16:44
Vyplnila a odeslala. Snad to bylo vše O.K.
Oldřich Čepelka
2.6.2016 12:19
Zatím 135 odpovědí, a z nich 105 od návštěvníků i60. Že by nás tu nebylo víc? Doufám, že ještě pár stovek se k dotazování přidá a řekne, co by na i60 ještě chtěli...
Eva Mužíková
18.5.2016 21:28
Dotazník jsem vyplnila. Jsem ráda, že do naší velké rodiny přišel nový muž, který jistě bude velkou podporou...
Olga Štolbová
17.5.2016 10:27
Vyplnila, odeslala...
Blanka Hlobilová
16.5.2016 11:36
Myslím, že připomínek ke stránkám bylo redakci a tvůrcům zasláno dost. S jakou odezvou se setkaly, může posoudit každý sám. Nevyplním!
Zuzana Pivcová
16.5.2016 10:59
Dotazník jsem také už včera vyplnila, už z toho důvodu, že chci vědět, co autory zajímá. Nenašla jsem nic, co bych považovala ve vztahu ke své osobě za zneužitelné. Figuruji tam pouze jako zástupkyně určité sociální vrstvy a věkové kategorie.
Jana Drobňáková
16.5.2016 10:04
Ten dotazník nie je povinný a preto kto v ňom vidí problém, nech ho nevyplňuje. Ja som ho vyplnila.
ivana kosťunová
16.5.2016 08:44
dotazník jsem vyplnila, dokonce jsem i poskytla emailovou adresu, protož mě zajímá výsledek výzkumu. Ve svém článku 59 a více.. jsem kritizovala ,že názor lidí po padesátce nikoho nezajímá, proto jsem potěšena, že tady jsou věkové kategorie rozšířeny o seniorský věk. Jsou to první náznaky,ale ono se to poddá. Na Vyplň to jsou i jiné dotazníky, určitě se tam jseště příležitostně vrátím.
Vladka Steinová
16.5.2016 07:09
Dobrý den, p.Čepelko,mám s dotazníky a s průzkumy velikou a mnohaletou zkušenost a určtě se neoháním realizí pro ministerstva, jak Vy.Důležité pro mě je přijmout názor druhé strany. A to Vy evidentně neumíte.
Květoslava HOUDKOVÁ
16.5.2016 05:59
Dobrý den, pane Čepelko, honem dovysvětluji svou připomínku k "soukromí": Vím, že ve "Vyplň to" se takové otázky nevyskytují, ale vyplňuji i jiné průzkumy, kde občas takové otázky jsou. Chtěla jsem na to jen upozornit, ale zvolila jsem špatnou souvislost. Takže znovu VŠEM: "Vyplňto" soukromí nenarušuje! A pokud jde o "výlety/akce" se Šmejdy : Jezdila jsem od doby, kdy tyto akce začaly (cca od r.2000). Včas jsem poznala "která bije" a dobře se proškolila = na výletech pohoda. Už v 1. reakci jsem Vám sdělila svůj mail a požádala o Váš - pokud tak učiníte, sdělím mnohé zkušenosti! - mám jich na román. (Ale pro "í"čko by bylo event.dlouhé povídání-zabírala bych tu místo. Dotazník jsem vyplnila a odeslala hned po výzvě ! - mnohých dalších se ráda zúčastním a z výsledků třeba i poučím, zejm. pro senior věk.)
Načíst starší příspěvky