FOTO: autorka
Domácí chléb plný semínek
18. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Hudečková
18.5.2016 18:53
Tymián mi v tom chlebu hodně chutná, dává tomu chlebu zvláštní šmrnc...
Alena Várošová
18.5.2016 18:51
Leni,dík za recept,ale zapomněla jsi to nejdůležitější.Jak chutnal ?5*
Jaroslava Korpášová
18.5.2016 17:36
Krásný chlebík, věřím, že musel být dobrý, jen s tymiánem já se moc nekamarádím a ve chlebu si ho nedovedu představit. Každopádně 5* je jasných.
Karel Boháček
18.5.2016 15:43
..dobrý tradiční recept. přidávám ještě lžíci sádla a nechávám zrát - kynout přes noc v lednici.Ráno peču k snídani.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA