Ilustrační foto: ingimage.com
Život po šedesátce: Žijte svůj výjimečný čas na této zemi podle sebe
14. 8. 2020Poslední dobou na celém světě neustále někdo řeší otázku, jak by měli či neměli lidé v důchodovém věku prožívat svůj podzim života. Možností se nabízí mnoho a rozhodujícím prvkem je situace finanční, rodinná, osobní.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
26.5.2016 20:19
Moc hezky napsané. Obvykle na otázku: Jak se máš? Odpovídám: Skvěle. Dělám, co chci a kdy chci, vstávám až se sama probudím a nic nemusím. Jsem ráda, že jsem stará :-)
Jiřina Benešová
26.5.2016 19:56
Pěkně napsáno. My můžeme vše a nemusíme nic. I když já se podle toho až tak neřídím.
Alena Tollarová
26.5.2016 19:12
Naďo, myslela jsem si v první chvíli, že se na nás z fotky usmíváte Vy, ale foto je jen ilustrační, což je škoda. Váš úsměv by ještě lépe doplnil to královské bezvládí seniora, které jste bezvadně popsala. Já jsem se šedesátky trochu bála, ale nakonec jsem ji vzala na milost a dokonce o ní napsala můj zážitek roku 2014 - šedesátka. A nosila jsem pak tričko vlastnoručně opatřené nápisem 60? No a co?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA