Ilustrační foto: pixabay.com
Co s hlemýždi na zahradě? Do výkupen s nimi!
25. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
25.5.2016 10:33
Jedna vzpomínka na hlemýždě. Můj příbuzný jich nasbíral na zahradě celý košíček. Francouzi je jedí jako pochoutku, také je rodině připravím, napadlo jej. Doma v paneláku zabral na celé dopoledne kuchyň a chystal se připravit pravou pochoutku. Hlemýždě vařil dlouho ve velkém hrnci. Pak svůj výtvor nabízel rodině, ale kupodivu nikdo neměl hlad. Přišla návštěva i ta s díky pohoštění odmítla, s výmluvou, že byli na obědě. Jak chutnali hlemýždi nevím, víckrát už u nich na jídelníčku nebyli.
Květoslava HOUDKOVÁ
25.5.2016 10:24
Ať si svět žere co chce! Já už přes 70 r., i dál -co mi bude dovoleno- klidně dožiju s českým jídlem!
Libuše Křapová
25.5.2016 10:15
Jakápak konzervativnost a z které strany? Přece nebudu jíst šnečka z říkanky! To oni jsou konzervativní. Kdyby se přeorientovali na hnědé slimáky, to by se divili, jak by jim šly obchody! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA