Je to o lidech
FOTO: autorka

Je to o lidech

14. 6. 2016
Můj příběh
Hodnocení:
(2.6 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Korejs
Jak to tak čtu, asi jste těm cestujícím moc sympatická nebyla... Hlavně se ale divím, proč o tom vůbec píšete.
Jarmila Komberec Jakubcová
Protože většinou cestuji sama mám podobné příběhy jako vy Alenko. I já jsem příliš "slušná" a ohleduplná k druhým spoluccestujícím. Dnes bohužel platí pravidlo "silné ruky". Ale to už do konce života nezvládnu se naučit. Fotky jste udělala přesto hezké a hlavně za připomenutí holocaustu vám patří můj velký dík
Lidmila Nejedlá
Alenko, to je tak nicotný problém, že bych se jím vůbec netrápila. Nešlo o život.
Jarmila Fialová
Na zájezdy jezdím někdy s místní cestovkou,která má vždycky daný zasedací pořádek,takže mi stačí při objednávání říct,kde chci sedět.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%