FOTO: Rubín
Kdo pojede na relaxační pobyt do hotelu Rubín? Ten, kdo se přihlásí!
31. 5. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
2.6.2016 12:58
Jak se tak dívám, nové hlasy moc nepřibývají, jen neproduktivní debata. Co se tu zase řeší? Vždyť jsme snad jen lidi a jestli pan Raška zapomněl vyřadit soutěžní články, které nesplňovaly podmínky, tak snad mu to nebudeme mít za zlé a budeme mít pochopení pro to jediné, co mohl udělat. Vždyť se omluvil a dal věc do pořádku. Snad není problém to pochopit. Větší průšvih by byl, kdyby vyhrál někdo, kdo vyhrát logicky nemohl, když nesplnil zadání soutěže. To by se právem mohli cítit dotčeni všichni, kdo si pravidla pořádně přečetli a zachovali se podle nich.
Hana Šimková
2.6.2016 12:38
Promiň Zuzanko, je to celé takové zamotané. Už se nebudu zmiňovat o ničem.
Hana Šimková
2.6.2016 11:51
Né, mýlíte se Alenko , já bych žádné protěžování nechtěla. Jistě, že si to zaslouží ten nejlepší. Byla by to myslím ZUZKA a nevím, když se do soutěže přihlásila, že odstoupila. Já za sebe nebojuji, protože sebekriticky vím, že můj příspěvek nejlepší nebyl. Sama ale vidíte co nepříznivých ohlasů zaznělo. Má to vůbec nějakou cenu? Ale proč do nejlepšího článku zaplétat průkaz ZPT ?
Marie Seitlová
2.6.2016 11:47
Zírám co se tu zase děje. Je mi líto Honzy, nemají tolik času na kontrolu, a proto je třeba upozornit dříve a také číst pravidla.
Dávám svůj hlas Helence, která zve do naší Maryšky. Tam je velmi příjemně a šlape již mnoho let.
Hana Novotná
2.6.2016 11:22
Také jsem nepřiložila fotky, protože opravdu žádné takové nemám, ale to, že mněš vyřadili nepovažuji za křivdu a jako vždy se ani nedivím neustálým hádkám ohledně soutěže. Jako vždy, nic tu není bez problémů. Je to tu jako s malými dětmi...
Hana Novotná
2.6.2016 11:22
Také jsem nepřiložila fotky, protože opravdu žádné takové nemám, ale to, že mněš vyřadili nepovažuji za křivdu a jako vždy se ani nedivím neustálým hádkám ohledně soutěže. Jako vždy, nic tu není bez problémů. Je to tu jako s malými dětmi...
Alena Várošová
2.6.2016 11:21
Paní Šimková,Vy jste taky nemocná a pokud by jste napsala perfektní článek,možná by jste byla taky ráda,kdyby Vám dali lidi hlas,aby jste mohla jet taky na welnes.Nebo se mýlím?
Alena Várošová
2.6.2016 11:17
Tedˇjsem koukla na portál a zírám co se tady zase semlelo.Věděla jsem to,že jak se hraje o ceny,bude kolem toho humbuk.Proto jsem ani soutěžit nechtěla,protože vím,že je tu spousty perfektních lidí co mají zcestovanou celou naši republiku.Soutěží o ceny se zúčastňují i lidé kteří nikdy na portál nepíší,nebo jen nárazově.Je dobře,že jsme si mohli přečíst spoustu krásných článků ze všech koutů naší země od našich pisatelů.Pokud jste Ivano K byla dotčena mým příspěvkem,tak je to Vaše věc.Byl to pouze můj názor a já jednám vždy férově,nejsem podrazačka.Proč by tuto soutěž nemohla někdy vyhrát skromná osoba,která je seniorkou s průkazem ZPT a má napsaný článek jeden z nejlepších?To se Vám zdá neférové?Nic proti Vám,ale překvapila jste mě svým chováním.
Hana Šimková
2.6.2016 11:11
To je zase vášní. Nevím, proč se ty soutěže vlastně dělají?. Vždy je kolem nich dusno.Spravedlivé nejsou nikdy, protože někdo má více příznivců, někdo méně a někdo dokonce hlasuje pro ty , co jsou více nemocní a tedy si to zaslouží více.Vítězství přeji všem, ale sama za sebe říkám, že se už žádné soutěže účastnit nechci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA