Alena Tollarová
8.6.2016 21:22
Aničko, jak se říká, člověk se pořád učí. A tak jsem se i já poučila, jak to chodí s rybníky, aby v nich mohli plavat takoví šikovní pulci jako plavali v jezírku zámeckém parku v Loučné. Ta zadumaná první fotka je opravdu parádní.
Anna Čípová
8.6.2016 07:20
Děkuji za komentáře. Potěšily. Paní Hano, díky za vysvětlení záhady, proč byl na dně rybníka hnůj.
Hana Rypáčková
7.6.2016 21:50
Je mi líto stromů, taky i fotím jeden nachýlený nad Otavu, ještě se neponořil.Ale letnit se rybníky musí....I hnojit, aby zarostl a byly úkryty po jikry a rybí potěr, aby rybník dýchal.
Ale byl fakt krásný...Ještě, že jsi jej vyfotila...
Marie Seitlová
6.6.2016 21:35
Aničko smutné, ale musí to být. Až pojedeš příště, bude Kolečko plné vody a života.
Alena Várošová
6.6.2016 19:25
Aničko jako vždy překrásné fotky a smutnéje psát o vypuštěním rybníku i tak hodnotím 5*
Karel Boháček
6.6.2016 16:30
Budu se taky asi opakovat podle Lenky: To Aničko pro dobrý rybník musí- nebo mělo být, je to jako s polem, aby příští rok byla úroda. To dělá dobrý hospodář. Vím, někdy to oku neladí a není to pěkné, ale uvidíš příští rok či roky - zase to bude krásné a budeš se sem vracet.
Elena Valeriánová
6.6.2016 15:03
Aničko, někdy člověk nechápe. Brala bych, že rybník se musí někdy vypustit, ale ty kopky hnoje ... ? První čtyři fotky jsou krásné, mlhavé, romantické a s nostalgií. Těm ostatním toto vše chybí, ale to není chyba fotografky, to je skutečnost. Ráda jsem tam s Tebou na chvíli byla.
Eva Balúchová
6.6.2016 14:42
Sice krátký,ale zajímavý článek a fotky máš, jako vždy,perfektní.Snad se Kolečko taky dočká čisté vody.
Zuzana Pivcová
6.6.2016 12:18
Jednou před lety mě při výletu takhle zaskočilo Máchovo jezero. Je pravda, že ten padlý strom dodával podzimnímu rybníku zvláštní zadumané nálady. Fotky jsou moc hezké, i když pořezané stromy také nemám ráda.
Lenka Hudečková
6.6.2016 12:07
Aničko, bydlím v kraji rybníků a ty se vypouštějí cca jednou za dva roky, aby se vyčistily, takže vypuštěný rybník mě taky vždy zarazí, nicméně jsem si na to už zvykla a vím, že třeba na podzim už bude zase plný čistější vody...
Krásné fotky máš :-)