Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
ivana kosťunová
26.6.2016 18:32
už jsem jedla a potvrzuji, že jsou výborné.
Jana Baloušková
26.6.2016 17:57
My jsme u Hluboké a u řeky Sázavy našli jen pýchavky dlabané. Jsou menší, ale stejně dobré.
Ladislav Vesecký
26.6.2016 08:51
Děkuji všem. Řízečky jsou skvělé, lepší jak z telecího.
Anna Potůčková
25.6.2016 21:51
Ještě jsem je nejedla, neboť chybí maličkost - najít ji
Zuzana Pivcová
25.6.2016 19:36
Jednou jedinkrát, a to někdy v 80.letech, jsem našla několik pýchavek pod oknem školy na trávníku. Udělala jsem si z nich houbové řízky, nic jiného jsem neuměla. Byly výborné. Houby byly mladé a krásně bílé a pevné. Od té doby jsem ještě výjimečně někde pýchavku našla, ale už byla zažloutlá a z některých se prášilo.
Jiří Hudeček
25.6.2016 19:05
Přiznám se, že jsem řízky z pýchavky obecné ještě nejedl. Věřím, že jsou výborné. Jsou krásně obrovské.
Eva Balúchová
25.6.2016 16:36
Já jsem píchavku ještě nenaqšla,ale řízky jsem z ní už jedla.Byly výborné.Máte pravdu,píchavky jsou krásné v trávě i na talíři. :-)
Hana Rypáčková
25.6.2016 13:25
To jsou obři.Je to velmi pohodlné, když vyrostou houby na zahradě. Je podtrnky nás zásobují od dubna do června /s přestávkami/.Nesmí být parno. Smažím nejvíc masáky a suchohřibové hlavy.
Soňa Prachfeldová
25.6.2016 13:20
Hm, také bych si dala, jednou jedna mi vyrostla na skalce a také chutnala.
Jana Šenbergerová
25.6.2016 13:15
Vůbec nepochybuji o tom, že chutnala stejně dobře, jak vypadala. A příslib dalších jistě potěší. Závidíme, ale přejeme. :-)
Načíst starší příspěvky