Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helena Skorupková
11.7.2016 08:12
Dlouho jsem na íčku nebyla, je sezona a héodně práce. Video je parádní a pan Muller skvělý. Elence Zajíčkové a všem s ní přeji, aby v dalších přehlídkách pokračovali a dali šanci odvážným modelkám zvednout si sebevědomí i v pokročilejším věku.
Elen Zajíčková
29.6.2016 23:30
Jsem nesmírně ráda, že díky videu můžu vidět vše , co mi uniklo, a na co nebyl čas. A jak vidím, nebylo toho málo! Dívám se pořád dokola na naše krásně barevné modelky, na jejich suverenní prezentaci a moc mě to těší. Ovšem vystoupení pana Mullera je přímo fascinující. Přemýšlím , zdali je to ,Zuzko, tvymi nádhernými verši, nebo podmanivou melodií pana Lubomíra, ale nemůžu se nabažit. Myslím, že to spojení je přímo opojné. Díky, že jste se našli! Díky , že vás oba na Portálu máme! Prosím, nepřestávejte!
Libor Farský
29.6.2016 12:34
SUPER ! *****
Dagmar Bartušková
28.6.2016 07:51
Danuše, video se Ti opět moc povedlo. Jak je vidět, všichni si tu skvělou akci moc užívali. Díky!
Eva Mužíková
27.6.2016 22:14
Děkuji za krásné přiblížení této akce.
Jana Šenbergerová
27.6.2016 19:48
Moc pěkné, o to víc, že mnohé tváře účinkujících i přihlížejících znám nejen virtuálně, ale i osobně. Dík!
Lubomír Müller
27.6.2016 19:13
Velmi dobře nasnímaná, šikovně sestříhaná i nazvučená filmová reportáž. Paní Danuši skládám poklonu, nejen proto, že jsem mohl být součástí tohoto krátkého filmu. Moc děkuji.
Helena Votíková
27.6.2016 10:24
Moc ráda jsem se podívala na to, co jsem osobně nestíhala. Děkuji.
Eva Krausová
27.6.2016 08:54
Oprava, děkuji pani Danuše...
Eva Krausová
27.6.2016 08:41
Děkuji paní Dano, díky Janu Raškovi-portálu Íčka, bylo to super.
Načíst starší příspěvky