Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Kolářová
24.7.2016 10:00
Pověděly. Zajímavé a hezké.
Alena Várošová
9.7.2016 16:27
Sice krátce popsáno,ale nádherné fotky to nahradily.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.7.2016 08:17
Znojmo je velmi krásné, jezdím tam nejraději za Znojemské vinobraní, burčák nemá chybu a v ulicích je úžasná atmosféra.
Zdenka Jírová
8.7.2016 00:17
Zvolila jste krásnou lokalitu, je to moje "srdeční záležitost". Je tam moc krásně, byla jsem na Vranovské přehradě několikrát a považuji ji za nejkrásnější vodní nádrž, kterou jsem navštívila. Fotky jsou hezké a připomněly mi krásná místa.
Marie Seitlová
8.7.2016 00:06
Aničko moc pěkné fotky i vnoučci. V dětství jsem tam byla, ale už si pamatuji jen přehradu.
Libor Farský
7.7.2016 22:50
Aničko, chtěl jsem napsat přesně totéž co Alča Tollarová. Tak už jdu jen na ty hvězdičky.
Alena Vávrová
7.7.2016 22:07
Aničko, moc tě zdravím a dík za možnost vidět krásná místa nikdy neviděná. Znám jen zámek z fotografií. Totéž mohu napsat i o Znojmě, tak směle do toho ;-) .
Alena Tollarová
7.7.2016 21:59
Aničko, vybrala jsi pro nás pěkné fotky z míst, kde jsem nikdy nebyla. A docela jsem pro, abys na podzim zmobilizovala síly a trošinku se i rozepsala. Budu se těšit.
Naděžda Špásová
7.7.2016 20:33
Aničko, krásné fotky i kluci. Za návštěvu by to určitě stálo, ale od nás je to dost daleko. Vnoučkům přeji krásné prázdniny. *****
Anna Čípová
7.7.2016 20:09
Děkuji za slova chvály. Na psaní já moc nejsem a při výběru fotografií byl trochu problém. Na většině záběrů jsou vnuci. Láká nás neskutečně krásná řeka Dyje, určitě tam pojedeme znovu. Jen se ještě zeptám, zda mám připravit fotoreportáž z naší podzimní návštěvy Znojma.
Načíst starší příspěvky