Sraz Íčkařů na parníku Moravia 4. 8. 2016
Ilustrace: pixabay.com

Sraz Íčkařů na parníku Moravia 4. 8. 2016

24. 7. 2016

Hola, hola! Vltavský parník Moravia Íčkaře volá! Kam a kdy? Jak již bylo uvedeno - plavba lodí a kloboučková show se uskuteční v Praze po Vltavě na "pivní čtvrtek" 4. 8. 2016.

Sraz před plavbou je od 13.30 hod. v Kozlovně Apropos, Křížovnická 4, roh Platnéřské, kde bude pokec. Konzumace za své. Na místo dojedete buď metrem A (stanice Staroměstská, vyjít na hlavní a kousek doleva nebo tramvají č. 17, 18 (výstup Staroměstská).

V 15.30 hod. se společně vyrazí k přístavišti. Ten, který se nezúčastní srazu v Kozlovně, musí být v 15,45 u lodi.

Nástup na loď: Na Františku,  mezi Čechovým a Štefánikovým mostem, přístaviště č. 14.

Odplouváme v 16.00 hod. Během plavby se pokocháte pohledem na Hradčany, Národní divadlo, Karlův most a zpět.

Tato hodinová vyhlídková plavba vás přijde na pouhopouhých 110 Kč/os., tj. s 50 % slevou. Občerstvení za své - na palubě. No, není to bombastické?

Nezapomeňte si, prosím, vzít s sebou klobouk! Všichni jste měli dostatek času na jeho shánění. Výmluvy nebereme! Budou společná fota v kloboucích, aj.

Po skončení plavby je od 17.15 hod. ještě rezervac6e v Potrefené huse, Platnéřská 88/9, Praha1.

Těšíme se na společné setkání s těmi Íčkaři, kteří mají zájem a chuť se společně pobavit.

Přátelé, brzy na viděnou!

Zdraví
Ája

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Paní Dagmar, díky za upřesnění cesty. Snad mi to vyjde a nám všem akce i počasí.Těším se.
Dagmar Bartušková
Juú, to nás bude! Super! Líbo, píšu si vás obě, počínaje Kozlovnou. To si piš, že vás bereme!!! :-). M. M. K. díky a ahooój!!! Álo, Kozlovnu znamenám, Mirko, Ty jsi vedena všude. To bude skvělá plavba! Ale - nezapomenout na klobouky!!!
Libuše Křapová
Ájo, napiš si také mne a kamarádku Majku. Je taky íčkařka, jenom se neprojevuje. Loni chtěla do Poděbrad, ale byla nemocná, za to ji znají děvčata, která byla loni na podzim jako divačky přehlídky ve Zlíně. Jedeme na skok do Prahy, tak se těšíme na pivo, na parník a vůbec na všechno. I na Husu. Berete nás? :-)
Marie Magdalena Klosová
Tak já vás aspoň zdravím z Ostravy.Ať vyjde počasí,neulítnou klobouky a netrpíte mořskou nemocí.Plavbě zdar a "ahóóój"! mm
Miroslava Jachimová
Já jsem myslela, že je jasné, že začnu Kozlovnou a skončím jako potrefená husa. Mezi tím se budu i plavit. Takže Ájo, mne se napiš všude.
Alena Tollarová
Ájo, Kozlovna ano, parník ano a pak ještě nevím.
Dagmar Bartušková
Pro představu, kdo se kam nahlásil nebo nenahlásil. Kozlovna: Olga Štolbová, Lidmila Nejedlá, Hana Rypáčková, Eva Balúchová, Jitka Caklová, Mirka Jachimová, Ája Bartušková. Přístaviště č. 14: Jiří Libánský, Eva Krausová, Hana Novotná. Dámy, které se přihlásily, a zatím neuvedly, kam se vlastně dostaví: Zdena Proboštová, Alena Tollarová, Hana Čadová. Lodí nepopluje: Květa Houdková, ale dostaví se do jedné z uvedených restaurací. Tak kdo se další připojí? ☺☺☺
Hana Novotná
Ájo, musím se přídat. Chci poznat nové lidi, ale přijdu až na parník. Pa. Hana
Dagmar Bartušková
Jíťo, beru na vědomí.
Dagmar Bartušková
Vzkaz pro paní Evu K.- Nevím odkud a čím chcete do Prahy dojet. Na Hlavním nádraží Pha /vlak/ nástup na metro C , výstup na st. Muzeum, /1 zastávka/, tam přestup na metro A , výstup na st. Staroměstská. Pak Jít kousek na hlavní a nástup na zast. tram č. 17 Staroměstská a výstup Právnická fakulta, je to jedna stanice. Přejít silnici a dojít kousek k Vltavě. Nebo jet tram č. 18, výstup na z. Staroměstská, dojít pěšky k Vltavě, nebo přestup hned tam na tram. č. 17 a jet 1 st. tram, výstup Právnická fakulta a odtud k Vltavě. Mrkněte do mapy hl. města. V Praze jsou při jejím poznávání nejdůležitější ústa, stačí je jen otevřít, zeptat se na správný směr, a každý, kdo jen Prahu trochu zná, vám určitě rád a správně odpoví. I cizinec.:-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne bude "Jaro". Otestujeme vás nejen ze znalostí jarních rostlin, ale i různých pranostik a vůbec "poslů jara".

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

19%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%