Sraz Íčkařů na parníku Moravia 4. 8. 2016
Ilustrace: pixabay.com

Sraz Íčkařů na parníku Moravia 4. 8. 2016

24. 7. 2016

Hola, hola! Vltavský parník Moravia Íčkaře volá! Kam a kdy? Jak již bylo uvedeno - plavba lodí a kloboučková show se uskuteční v Praze po Vltavě na "pivní čtvrtek" 4. 8. 2016.

Sraz před plavbou je od 13.30 hod. v Kozlovně Apropos, Křížovnická 4, roh Platnéřské, kde bude pokec. Konzumace za své. Na místo dojedete buď metrem A (stanice Staroměstská, vyjít na hlavní a kousek doleva nebo tramvají č. 17, 18 (výstup Staroměstská).

V 15.30 hod. se společně vyrazí k přístavišti. Ten, který se nezúčastní srazu v Kozlovně, musí být v 15,45 u lodi.

Nástup na loď: Na Františku,  mezi Čechovým a Štefánikovým mostem, přístaviště č. 14.

Odplouváme v 16.00 hod. Během plavby se pokocháte pohledem na Hradčany, Národní divadlo, Karlův most a zpět.

Tato hodinová vyhlídková plavba vás přijde na pouhopouhých 110 Kč/os., tj. s 50 % slevou. Občerstvení za své - na palubě. No, není to bombastické?

Nezapomeňte si, prosím, vzít s sebou klobouk! Všichni jste měli dostatek času na jeho shánění. Výmluvy nebereme! Budou společná fota v kloboucích, aj.

Po skončení plavby je od 17.15 hod. ještě rezervac6e v Potrefené huse, Platnéřská 88/9, Praha1.

Těšíme se na společné setkání s těmi Íčkaři, kteří mají zájem a chuť se společně pobavit.

Přátelé, brzy na viděnou!

Zdraví
Ája

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Štolbová
Ahoj, já do Kozlovny a pak dál...Info - z Kozlovny k přístavišti je možno i tramvají, jednu stanici.
Jiří Libánský
Já jen tu loď.
Hana Čadová
Ájo (Dagmar) nevím, zda a kdy do Kozlovny dorazím, ale plavbou lodí bych chtěla jet.
Miroslava Jachimová
Já začínám v Kozlovně
Eva Balúchová
Ájo,mě si napiš do Kozlovny.Věřím,že to vyjde.
Eva Krausová
Tak to mne trochu mrzí, že nemohu mít doprovod, lépe se cestuje ve dvou...Pokud přesto přijedu, přijdu k přístavišti rovnou asi, snad to najdu, nejsem z Prahy. Bylo by dobré mít na paní Dagmar nebo někoho telef. spojení. Těším se na setkání, plavbu i na fota, která udělám z akce.
Naděžda Špásová
Pardon, já ne.
Naděžda Špásová
Určitě to bude legrace a přeju všem zúčastněným hezkou zábavu.
Dagmar Bartušková
Přátelé, prosím vás, napište, kdo přijde do Kozlovny, a kdo rovnou k přístavišti. Jde mi o rezervaci míst v restauraci. Mám sice zamluven velký stůl, ale vidím, že to možná bude málo. Vzkaz pro paní Evu K.: Íčkaři budou mít přednost. Jde hlavně o to, abychom se dobře pobavili. Takže spíše bez kamarádů, dětí atd. Jde o" íčkarský" pivní čtvrtek. :-)
Miroslava Jachimová
Já samozřejmě přijdu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne bude "Jaro". Otestujeme vás nejen ze znalostí jarních rostlin, ale i různých pranostik a vůbec "poslů jara".

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

19%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%