Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jitka Valachovičová
1.10.2016 23:25
Moc krásné vyjádření pocitů duše = mám to hodně podobně a kopretina je moje srdeční záležitost, díky Jitko*
Milena Mejsnarová
16.8.2016 09:47
Jitko, spolu s tou kopretinou nádherné pohlazení....Díky za něj.
Marie Magdalena Klosová
11.8.2016 19:29
Krásné,letní,nostalgické.Právě k letnímu podvečeru.Díky.mm
Jitka Chodorová
10.8.2016 10:00
Díky i Vandě za komentář, potěšil mě.
VANDA Blaškovič
10.8.2016 08:20
Jitko, ještě já !! Jitko, jedním slovem, krása! V jednoduchosti žití je krása. Jasné myšlenky šťastné ženy, která ví, kde je její místo a která si nekomplikuje zbytečně život. Bere život s láskou a pokorou takový, jaký je. A i fotografie je Jitko vyjimečná. Patří určitě do soutěže! Děkuji za vyjádření Tvých myšlenek takovouto milou formou. Podařilo se Ti napsat báseň štětcem pana Lady… Ahoj !
Jitka Chodorová
10.8.2016 08:14
Děkuji všem za milé komentáře.
Vladka Steinová
8.8.2016 19:12
Ahoj, Jitko, ta báseň je opravdu skvělá, je upřímná, není přeumělkovaná, je jí rozumět a hlavně! Obsahuje vzpomínky na nejdražší a nejbližsí lidi Tvého žiovota.A v tom je celá ta krása.
Jarmila Peerová
8.8.2016 06:18
Krásné a dojemné vzpomínání na časy dětství a na všechny drahé lidičky,kteří nás provázeli částí života...moc hezké Jituško...
Libor Farský
8.8.2016 05:29
Miloučké
Zdenka Jírová
8.8.2016 00:46
Připomněly mi Vaše verše, že všechny své příbuzné, které jsem znala, jsou už také jen ve vzpomínkové krabici. Zbyly mi dvě dcery a dvě vnoučata. Společně ta prázdná místa doplňujeme psy a kočkami.Jsou v každé rodině a je nám s nimi dobře. Ty mrtvé mám vzorně uloženy a popsány v albech a často se jimi probírám a vzpomínám.
Načíst starší příspěvky