Zuzana Pivcová
7.8.2016 20:10
Překvapila jsi, Jitko, a velké díky, že ses také podělila o své dojmy.
Dagmar Bartušková
7.8.2016 12:08
Má milá Moravanko, Evo, "holko z maloměsta", to všechno vodneés proud Vltavy... Vzpomeň, jak se na lodi zpívala Praha je krásná, a ona opravdu je! Jsem moc ráda, za jsem Tě zase viděla! ☺☺☺
Eva Balúchová
6.8.2016 22:00
Ájo,mrzí mě,že jsme přišli o pidi ohňostroj,ale já "holka" z malého města byla opravdu uchvácena celou Prahou.Však jsem hned ráno říkala holkám jak jsem šťastná,že jsem zase v Praze.Ani davy,ani vedro mě nevadilo.Škoda,že to nevyšlo jak mělo,ale i tak to bylo fajn a jsem ráda,že jsem vás všechny viděla.
Olga Štolbová
6.8.2016 18:18
Jitko díky, moc pěkné fotky, jsi rozená fotoreportérka.*****
Hana Rypáčková
6.8.2016 13:48
Bylo to prima. Ája to skvěle zařídila, klaplo to a všichni jsme se bavili. Jsem ráda, že jsme se Jitko potkali, my z jihu.
Drahomíra Stínilová
6.8.2016 12:06
Koukám a čtu, že jste si to všichni užili. Tak to je fajn. Já si v tu dobu vyslechla od pana doktora, že musím na operaci, o které jsem doufala, že nebude potřeba. Radši bych seděla v kloboučku na parníku a užívala si. Ale není všem dnum konec, tak příště.
Jitka Mošovská
6.8.2016 11:26
Děvčata, mám takové informativní fotky, ještě s nima neumím pracovat. Ráda lovím v terénu a odborník si poradí. Baví mně to.
Alena Tollarová
6.8.2016 05:31
Jitko, zapomněla jsem Ti poděkovat za fotky, takže díky! Já příště nechávám foťák doma.
Dagmar Bartušková
6.8.2016 02:21
Mirko, díky! Malinko Tě ale poopravím. Show s mini módní přehlídkou a pidi ohňostrojem byla připravena pouze pro plavbu lodí a to na samý závěr, a ne po výstupu na břeh. To by potom nemělo efekt. A i když to bylo napevno domluveno s dispečerem jako překvapení, nakonec jsem od toho upustila. Dámy byly natolik okouzleny vyhlídkou na Karlův most, ND a Hradčany, že jsem jim to nemohla zkazit. Věděla jsem, že se pak na náplavce pár Íčkařů, jak jsi nazvala "rozprchne", někteří byly od rána v Praze nebo na cestě k ní.
Miroslava Jachimová
5.8.2016 23:05
Jitko díky, moc pěkný článek a fotky. Ráda bych ale zde také poděkovala Áje za zorganizování tohoto skvělého setkání. Všichni jsme dopluli v pořádku zpět do přístavu, na počasí snad měla Ája smlouvu (s ďáblem?), dámy zazářily v kloboučcích. Co víc si přát. Bohužel se však ovečky v přístavu rozprchly dříve než organizátorka předpokládala, a tak nám nestihla předvést vše, co si pro nás ještě připravila. Škoda. Přípravě věnovala hodně času a energie (ani ty slevy nebyly samozřejmostí) a za to jí patří můj dík, stejně jako přespolním íčkařům. Někteří neváhali dorazit i z dosti vzdálených míst aby se s námi setkali. Tak ještě jednou díky a na viděnou příště.
Načíst starší příspěvky