POZOR, Bublifuk párty na lodi Moravia se koná dnes!
FOTO: Zuzana Pivcová

POZOR, Bublifuk párty na lodi Moravia se koná dnes!

17. 8. 2016

Hola, hola! Parník Moravia opět Íčkaře volá!
Tato vyhlídková plavba plná bublinek potrvá téměř hodinu a opět jen za 50% cenu - jak za lodní lístek , tj 110,- Kč, tak za občerstvení na palubě lodi! No, neber to!

Kdy a kde to bude nyní? 

1. 9. 2016 v Praze,  sraz ve 13.15 hod. v restauraci U Knihovny, Veleslavínova 10, Praha 1, metro stanice Staroměstská. Popijeme a podrbáme.

Odtud  s p o l e č n ě  vyrazíme kolem 15.15 hod. k přístavišti, kde už na nás bude radostně čekat “náš známý" - parník Moravia.

Trasa tram č. 17 už by měla být v provozu, tak bychom se mohli svézt jednu zastávku Staroměstská - Právnická fakulta, přejít silnici a seběhnout k přístavišti. Totéž platí pro ty, kteří budou mířit jen k parníku, který kotví v přístavišti č. 14, Na Františku, mezi Čechovým a Štefánikovým mostem.

Dámy a pánové, přijeďte se potěšit krásou Prahy, opravdu to stojí zato. Bublifuk párty bude zase skvělá! Jedinou podmínkou bude vzít s sebou bublifuk.

Odplouváme v 16.00 hod. směrem ke Karlovu mostu.

Těším se, tak neváhejte, bublinková show čeká právě na vás!

Zdraví
kapitánka lodi Ája

čtenáři i60.cz
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslava Jachimová
Já nemám žádná vnoučata, tak nemám ani o čem rozmýšlet. Dorazím již na pokec, doufám, že ne přehnaně akademický, když je to U Knihovny.
Dagmar Bartušková
Ahojky holky, rozmýšlejte, rozmýšlejte! Ráda bych vás 1. září zase všechny chtěla vidět. Bude to paráda, kdy se komu poštěstí brázdit Vltavu v parníku - s 50% slevou na vstup, jídlo a pití?! Prosím, kvůli rezervaci, tak jak to napsala Květa, uveďte, kdo půjde rovnou k lodi, nebo ještě před vyplutím do restaurace U Knihovny. Po skončení plavby na nás opět zakejhá Potrefená Husa. Díky! :-)
Hana Čadová
Já půjdu vyprovodit vnoučka do 1 třídy až za dva roky, tudíž na bublinkovou asi vyrazím. Vnoučatům je to opravdu jedno a fuk, ale pro prarodiče je to zážitek, kdyz můžou vnouče do školy vyprovodit.
Dagmar Bartušková
Milé dámy, vašim vnoučatům bude zcela jedno, jestli s nimi budete první školní den, věřte mi. To si dokazujete jen samy pro sebe, že oni vás tam nutné musí mít. Jakpak jste to tenkrát měly vy??! Představte si radši parník a daálavy...Modravých dálek volání, bláhovou hlavu sladce omámí, a o lásce nám poví, možná, kdoví, že kdesi na rozcestí, čeká štěstí...
Hana Rypáčková
Ráda bych, ale zatím nevím.
Eva Balúchová
Taky bych moc ráda,ale musela bych na dva dny a ještě k tomu je 1.9.tak budu muset vypomoct rodičům s vyzvednutím dětí za školy.
Jitka Prušová
mám velký cukání provětrat klobouček a udělat si výlet do Prahy- za vámi; hodím si korunou , jestli vyprovodit vnoučka do školy anebo poznat pár nových, milých lidí.,,
Helenka Vambleki
Budu na vás myslet u moře a v 8 ráno hodin udělám bubliny, aby k vám do 16 doletěly :-)
Jana Šenbergerová
Děvčata a chlapci, budu tiše závidět a upřímně přát. Vámi zachycená klobouková plavba se mi moc líbila, tak se snažte, ať bublinková nezklame. :-) Tímto obzvláště zdravím veselou kapitánku Áju i další účastníky bublinkové show.
Květoslava HOUDKOVÁ
Kapitánko Ájo - já přijdu až do přístaviště = bez restaurace (kecat -jak víš- stále nemohu).

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 8. týden

Tento týden si zahrajeme na školu. Vědomostní kvíz se bude týkat fyziky. Tak schválně, co všechno si ještě pamatujete ze školy?