Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Ilona Erika Kolář
13.9.2016 17:02
No tak to je paráda.:)
Milena Vlčková
13.9.2016 16:40
Ne všechno je podle předlohy, hodně obrázků - rybníky, České středohoří ,Zvánovice - je malováno v plenéru. Kytky maluji "naživo". Do kurzu jsem chodila 1x týdně na 2 hod od března do června. V podstatě nás lektor neučí, zadá téma a nechá nás malovat jak a čím chceme, pak jen "zkritizuje nebo pochválí" :-) a ev. poradí . Většinu informací jsem čerpala z internetu a pak pokus-omyl. Mám namalováno a nakresleno asi 200 obrázků, ty co si myslím, že jsou ke zveřejnění, jsou v mé galerii. Od října budu opět chodit do stejného kurzu ne proto, že se něco naučím, ale že se můžu scházet s lidmi stejných zájmů a mohu své práce předvést . Všem přeji krásné dny.
Ilona Erika Kolář
13.9.2016 15:08
Určitě malujete podle předlohy. Zajímalo by mě, ja často a zda chodíte ještě do kurzu a jestli jste už zkusili reálnou kresbu. U nás to dopadlo téměř katastrofálně.
Dana Kolářová
13.9.2016 13:22
Děkuji za pozdrav i ukázky malby a přeji hodně radosti z další tvorby.
Elena Valeriánová
13.9.2016 08:32
Krásné malování, jste talent a určitě to byl opravdu dobrý kurz.
Hana Rypáčková
13.9.2016 08:22
Hezký koníček. Luční kvítí by se mi líbilo na stěně.
Anna Čípová
13.9.2016 06:54
Paní Mileno, vy máte obrovský talent. Ať se vám daří a k tomu přeji hodně zdraví a pohody.
Lidmila Nejedlá
13.9.2016 00:53
Mileno, to je krásný koníček a daří se Vám. Obrazy mají hloubku, docela bych se kolem té řeky prošla, jste šikovná.
Zdenka Jírová
13.9.2016 00:15
Jste úžasná. Já neumím namalovat ani psa. Když byl vnouček malý, malovali jsme asi stejně. Dnes / 9 let/ už maluje mnohem lépe. Vaše krajinky jsou čitelné, mají hloubku, opravdu hezké.
Milena Vlčková
12.9.2016 22:56
Děkuji všem za krásná hodnocení. Ano, maluji i v plenéru a je to moc zábavnější než doma. V kurzu se opravdu moc nenaučí, je to hlavně o hledání a zkoušení a zkoušení.. Ale moc mne to těší.
Včera jsme měly první vernisáž v kostelíku ve Spořicích a moc se líbila. Takže moje nadšení se ještě prohloubilo :-)
Načíst starší příspěvky