To malíř podzim začal s paletou si hrát, však neví, jakou dát, na listy, stromy, na trávy, co choulí se tu u strany. Tak koukám, že červená mu letos chybí, to asi teprve možná zjistí, co zbarví listí do ruda. Jen plody rudé na pokraji lesa, ach to je krása.
FOTO: autorka
Barvy podzimu: příběh na padesát slov.
28. 9. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Milena Mejsnarová
30.9.2016 11:39
Každá roční doba má své kouzlo a barvy. Ale podzim je asi ze všech barev nejvíc hřejivý a laskavý.A je to moc hezká a milá prezentace.Díky
Hana Rypáčková
30.9.2016 09:11
To je Marie milé /Maruško napsat se bojím/ jak jsi to popsala a viděla...Až mlhy pořádně zabarví listy. Jen nad vodou se jim to díky vlhku daří.
Lidmila Nejedlá
29.9.2016 22:18
Maruško, krásně sis pohrála s podzimem. A těch fotek! Šikovné dílko na 50 slov.
Marie Novotná
29.9.2016 17:41
Děkuji.Elen,Ty a ukecaná? Jarko,té smůly byla přímo putýnka,tak doufám,že už zůstane jen ta v lese a polapená.A tak těch 50 slov je až až.Snad se začne příroda trochu červenat a bude veseleji.
Jitka Chodorová
29.9.2016 11:52
To se ti Maruško moc povedlo, podzim v nás vyvolává nostalgii, ale i vzpomínky, a jeho barvy nás dokáží nejen potěšit, ale i roztesknit. Ty jsi to vtěsnala do 50 slov, a to velmi pěkně. Děkuji.
Alena Vávrová
29.9.2016 11:08
Začátek podzimu bývá krásný, ale stejně nás ladí do nostalgie, ať chceme, či nechceme. Já ti, Maruško, rozumím...
Jaroslava Handlová
29.9.2016 09:55
"Polapená smůla v pavučince" je hodně neobvyklá, tak ať tam pěkně zůstane a na Tebe ať usedne štěstíčko, Maruško. Mně se líbí jak 50 slov, tak i fotkami ztvárněné barvy podzimu.
Elena Valeriánová
28.9.2016 20:40
Taky s úžasem pozoruji podzimní proměnu v přírodě. Mně by však padesát slov na vyjádření této krásy nestačilo. Jsem ukecaná a Tebe Maruško obdivuji. Fotky jsou výmluvné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden
V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Necháváte se před sezónou chřipek a covidu očkovat?
Ano, mám očkování proti chřipce i covidu
Ano, nechávám se očkovat proti chřipce, proti covidu už ne
Ano, nechávám se očkovat proti covidu, proti chřipce ne
Nechával(a) jsem se očkovat, ale už to nedělám, nepomáhá to
Ne, neočkuji se ani proti chřipce, ani proti covidu