Eva Krausová
5.10.2016 17:39
Lidmilko, je to malá radůstka pro všechny na Íčku...
Lidmila Nejedlá
5.10.2016 08:07
Evo, to se Ti povedlo, moc hezké, poetické, vzpomínkové, něžné...díky.
Eva Krausová
4.10.2016 18:03
P.S. Kouzlil se mnou parťák Lukáš Chlubna.
Eva Krausová
4.10.2016 18:01
Ilonko, skřítek Pižlík, zvláštní jméno..., ale to má tedy výhled ze 4tisícovky. Ivanko, vílu dostal kamarád darem a broučka si pořídil. Snad tu lesní rodinku rozšíříme. Libore, kouzlit bychom měli občas všichni, je to pohlazení. Alenko T., závidět mi nemusíte, i Vy se můžete někdy vrátit do dětství, byť poeta kolem Vás není. Aspoň jsem vás na výpravu pozvala já byť jen na dálku.
Alena Tollarová
4.10.2016 13:43
Paní, Evo, líbí. A moc. Věříte mi, že bych se na takovou výpravu docela ráda vydala? Jenže žádný poeta kolem mě není a já Vám i tak trošku závidím. Domečky v lese jsme naposledy obdivovaly při výpravě na Hruboskalsku.
Libor Farský
4.10.2016 13:41
Kouzelná atmosféra na mne silně zapůsobila i na dálku. Děkuji, Evi.
Hana Rypáčková
4.10.2016 12:36
Za Svatojánky se vydávám často.Hojně jsou v maliní, kam je přilákají samičky. I na zahradě.Karafiátovy broučky děti milují a pozorovat je doopravdy a i pupalky stojí za ponocování. Teď už stavím domečky pro skřítky jen s Honzíkem, ale ty odrostlé děti na prázdninách vytvářely nádherné lesní mužíky a víly z přírodního materiálu- z pařízků, mechu , lišejníků , květin a j. Samotnou si takhle pohrát, by mě nenapadlo, ještě mám v záloze Valinku.
ivana kosťunová
4.10.2016 11:20
Když jsem před lety v Broumovských skalách objevila pokojíčky, které si stavěly děti z klacíků, mechu a lesních plodů, byla jsem okouzlená jejich půvabem. A vy to dokážete ještě umocnit dalšími poetickými nápady. Skvělé. Ty marionety si vyrábíte sami ? Mám marionety ráda, kdybych měla dostatek prostoru, sbírala bych je. Přinesla jste trochu poezie do mého nervozního dne.
Ilona Erika Kolář
4.10.2016 10:52
Karafiátovy Broučky mám doma, jedno z prvních vydání. Já mám zase skřítka Pižlíka, který se mnou jezdí po všech výletech a je to zcestovalý skřítek, leze i na čtyřtisícovky.
Helena Votíková
4.10.2016 10:37
Domeček z mechu a kapradí, jak píše Karel, k tomu z klacíků panáčka, panenku to bych si klidně postavila. Brát loutky do lesa, to by mě nenapadlo. Ostatně do batohu už by se nevešly, tam byly chleby... :-)
Načíst starší příspěvky