Ilustrační foto: pixabay.com
Jaká psí plemena jsou vhodná do rodiny
4. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
7.10.2016 20:25
Když byly děti malé, měli jsme taky boxery. K dětem snad není lepší pes, i když ho mnozí nemají rádi kvůli slintání. Ale slintání se dá ovlivnit výživou, naši neslintali. Ale těch historek, co máme :-)
Marcela Pivcová
7.10.2016 08:39
Myslím, že vybírat psí rasu podle momentální obliby té či oné není to nejdůležitější (souhlasím jen, že do bytu opravdu raději menšího pejska). V jižních Čechách jsme měli fenku voříška a ani za čistokrevného šampiona bychom ji nevyměnili.
Zdenka Jírová
6.10.2016 00:04
Měla jsem kdysi boxera a nedám na ně dopustit. Byl to ohromný parťák. Starší dcera měla maltézáčka, byl ohromně chytrý a milý. Druhá dcera má teď borderkolii, která je velmi milá a hravá. Nechali si i letošní štěně, tak mají o zábavu postaráno. Přítelkyně má voříška z útulku, miluje ho, je to moc roztomilý pejsek. Každý pejsek je roztomilý, jen každý budoucí chovatel by měl uvážit své možnosti, aby mohl být on i jeho pejsek spokojeni.
Naděžda Špásová
5.10.2016 14:59
U nás vítězí čivavy. První jsme měli 14 let a teď máme už 7 let čivavu a směs čivavy s pinčem. Jsou to miláčkové a nedali bychom je za nic na světě. Že pes je nejlepší přítel člověka tady platí 100%, ať váží 2 kg, nebo 50. Pejskaři, že mám pravdu?
Soňa Prachfeldová
5.10.2016 09:23
Každý milovník pejsků má svého mazlíčka , mám 40 let boxery a nikdy nikomu neublížili, taktéž plemeno chodského psa - to je parťák na výlety , silně fixovaný na svoji rodinu a pak máme doma 9-letou čistokrevnou domažlickou směsku - maltézáček se spustil s jezevčíkem a je krásná a mazaná a umíněná. Prý se páníček podobá svému psovi :-) tak to jsem tedy děsná směska.
Hana Rypáčková
5.10.2016 09:15
Pudlíci už nejsou v kurzu, ale my už máme druhého. Prvního, když nejmladšímu bylo 6 let a už se o psa všichni uměli postarat. Byl všech kamarád a asi toho vyslechl, co mu šeptali do ouška. Je chytrý a skladný /3 kg max/. Všude ho bereme, přizpůsobí se režimu - v klidu spí. Jen ta údržba srsti- nelíná, ale musí 4x za rok k holiči. Jen ten sex apel ! A autem /když řídím já/ nerad jezdí- asi tu mou nervozitu cítí.
Anna Potůčková
4.10.2016 23:18
Tak tady můžu zodpovědně doporučit plemeno Bolonský psík. Jsem jejich chovatelka a s tímto plemenem už žiji 20 let. Mám doma 2 fenečky a jednoho pejska a doufám že se v listopadu dočkám štěnátek
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA