Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Miluše Hasenohrlová
19.11.2016 19:57
Haničko, jsi šikulka.Moc pěkné a hlavně nápadité.Můj šicí stroj jsem darovala kamarádce.
Libor Farský
16.11.2016 11:58
Obdivuji, milé dámy, vaši trpělivost. A samozřejmě výtvarné nápady, jako tento Haničky.
Jaroslava Handlová
15.11.2016 09:46
Dárečky, vyrobené vlastníma rukama babičky, budou jistě v oblibě. Hanko, udělala jsi to moc pěkně, včetně těch větví.
Zdenka Žichovská
13.11.2016 21:57
Hanko, krabičkový - byla to vystřihovánka, takže jsem to jen vystřihla, slepila, naaranžovala, ale vidím to jako dobrou inspiraci. Z barevných kartonů domečky........úplně to vidím. Takže královna nejsem, ale hračička, to asi ano.
Eva Balúchová
13.11.2016 21:47
Hani,obdivuji tě,to bych nezvládla.Určitě budou mít vnoučata radost.
Hana Rypáčková
13.11.2016 20:39
Dík za nakouknutí. Však tyto kalendáře se dají dát jen jednou a pak si je maminky sami napchávají... když dnes dcera odvážela ty větve, měla jsem starost aby nevypíchla nějaké oko v okolí... Zdeno, ten krabičkový- to je umění..Jsi královna babiček - hračiček. A korálky.Smekám... Na levanduli jsem taky šila pytlíčky...
Hana Čadová
13.11.2016 20:17
Moc hezký nápad! Vnoučátka budou na kalendář od babičky vzpomínat. Já pro 4 vnoučata šít sáčky nebudu. U nás by sáčky musely být stejné, protože potom by byl boj!
Jana Slavíková
13.11.2016 20:13
Teď jsem se na ten krabičkový koukla, taky musel být hodně pracný. Babičky-hračičky jsou k nezaplacení :-)
Zdenka Žichovská
13.11.2016 19:59
Hanko, jsi šikulka. Když byly prvnímu vnoučkovi 2 roky (letos měl 18), také jsem šila „pytlíkový“ adventní kalendář z červené a bílé látky se zlatými hvězdičkami, čísla od 1 do 24 jsem napsala na pytlíky tužkou na textil. Vešla se tam i figurka Igráčka. To bylo radosti. Moc se mi líbí Tvůj nápad zavěsit pytlíky na větvičky. Já je měla připevněné jen na šňůře kolíky na prádlo. Jindy to bylo formou knihy, ve které byly mini-pytlíčky připevněné suchým zipem…..a jeden - krabičkový, pro inspiraci dám na FD.
Jana Šenbergerová
13.11.2016 18:00
Hezký nápad i zpracování. V tomto ohledu jako babička za moc nestojím. Ten stromeček z ruliček toaletního papíru bych také ráda viděla.
Načíst starší příspěvky