Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Hana Lancová
1.12.2016 13:03
Jsem moc ráda, že se příspěvek líbil. Vůbec mě nepřekvapilo, že reagoval pouze jediný muž. :-))) Dávám za pravdu Zuzce P. Zároveň zdravím MM a Evičku B.
Jaroslava Korpášová
28.11.2016 07:37
Zrovna tak jako Vás mne kniha před pár lety natolik uchvátila, že krátce po přečtení jsem využila naší cesty ze Slovenska a na Žítkové jsem se zastavili. Velmi se nám tam líbilo, snad bude možnost se ještě někdy zastavit. Děkuji za připomenutí.
Eva Komínová
27.11.2016 16:32
Paní Hano, představeni jsem neviděla, nejdříve se mi dostala do ruky kniha. A musím říci, že po jejím přečtení jsem si taky připadala jako uhranutá. Tím spíš, že její autorkou je mladičká dívka.
Alena Vávrová
27.11.2016 13:11
Knížku jsem dostala jako dárek na přání hned, jak vyšla. První dojem byl také rozpačitý, také jsem očekávala románovější zpracování příběhů žítkovských bohyň, místo spíše faktografického. Asi jsem poprvé četla i moc rychle. Podruhé už to bylo lepší. Kraj je to nádherný, nikdy jsem tam nebyla a přála bych si ho také navštívit. Díky za fotky.
Eva Balúchová
27.11.2016 03:47
Kraj moravsko-slovenského pomezí jsem navštívila,domky rozsypané po stráních a v lesích jsem viděla.Byl to těžký život.Nespravedlnost,lidská zloba,pocit bezmoci,to vše sklidily bohyně za to,že chtěly nezištně pomáhat druhým.Hani,děkuji za připomenutí a za fotky.
Drahomíra Stínilová
27.11.2016 01:56
Román mě kdysi při čtení pohltil. Vždycky jsem pobouřena nespravedlností a lidskou podlostí. Taky bych ráda zavítala do tohoto kraje. Snad se mi to někdy povede.
Marie Magdalena Klosová
26.11.2016 22:45
O knize vím už delší čas,bohužel jsem ji ještě nečetla.Určitě bych v ní chtěla najít něco "o těch věcech mezi nebem a zemí".To mě zajímá.Díky za pěkné připomenutí.Pozdravení z Ostravy.mm
Zuzana Pivcová
26.11.2016 19:30
Osudy těchto žen neznám. Dodnes jsou ale léčitelské a jiné magické schopnosti dány z velké části ženám. Možná jsou energeticky vnímavější. Budu se o tu knihu zajímat.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.11.2016 12:46
zajímavá kniha a očekávala jsem něco podobného jako Elenka. Ráda bych se do kraje okolo Hrozenkova podívala.
Elena Valeriánová
26.11.2016 10:38
Žítkovské bohyně, když jsem četla knihu, byla jsem obsahem zklamaná. Moje čtenářská dušička se těšila na tklivé životní příběhy, ale v knize se děj odehrával poněkud jinak. Přesto se toužím do tohoto kraje podívat. Snad se to povede příští rok. Iky za článek i fotečky.
Načíst starší příspěvky