Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Květuše Pinkasová
7.1.2017 18:42
Hani , už asi na hvězdičky sahat nebudu - jsem fakt nemožná - chtěla jsem 5***** !!!
Květuše Pinkasová
7.1.2017 18:38
Obdivuji a posílám naší neteř Leničku s manželem na našem hlavně letním ,,koupališti " Kališově jezeře v Šunychlu. Zadejte si Tik Bohumín a vyhledat
Naděžda Špásová
7.1.2017 17:27
Tak tohle bych nikdy nedala. Není nad teplo a slunce.
Eva Balúchová
7.1.2017 17:02
Teď jsem se vrátila z venku vymrzlá,tak velmi obdivuji vaše otužilce.Je to zajímavá akce a krásný je i večerní program.Je fajn,že se takhle sejdete.
Zdenka Jírová
7.1.2017 00:25
Velmi ráda plavu, zejména v přírodě, ale voda nesmí být moc studená - do ledové vody bych za nic na světě nevlezla. Dokáži se omývat studenou vodou po koupeli, studenou sprchu také nesnáším.
Alena Tollarová
6.1.2017 23:08
Brr, je mi zima, i když se jen dívám. Ale obdivuji je. Z Roudnice pocházel průkopník otužilců pan Nicek, který se podobných kratochvílí zúčastňoval do pozdního věku.
Anna Čípová
6.1.2017 21:01
Zajímavá reportáž. Rádu plavu, ale v zimě bych do vody nevlezla. Otužilci mají můj obdiv.
Zuzana Pivcová
6.1.2017 10:36
Otužilce obdivuji, ale při pohledu na ně mi naskakuje husí kůže. Líbí se mi, jak někteří novoroční plavci ve Vltavě u Národního divadla některé roky stěžují, že je voda moc teplá.