Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libuše Křapová
24.1.2017 23:00
Nino, moc vám přeji, ať bolest přebolí a můžete s úsměvem vzpomínat jen na to pěkné. I když ten úsměv asi už bude napořád trochu nostalgický
Nina Šachová
24.1.2017 19:48
Dekuji vam vsem za mila slova. Je to pro me hodne tezke obdobi, protoz e jsem zazila uzasny rok plny lasky s muzem, ktereho jsem opravdu povazovala za osudoveho. Ale vse bylo jinak. A tak prosim cas, at plyne co nejrychleji, at se rana v srdicku zahoji co nejdrive.
Jana Šenbergerová
24.1.2017 17:17
Nino, jsem ráda, že jsi zpět, ač začala jsi smutně pět. Kdo přeje jinému, tomu je také přáno. Po smutném večeru může být krásné ráno.
Soňa Prachfeldová
24.1.2017 17:07
Ač stárnem, cit v nás pořád je a kolik ho je ! Nádherně vylíčený smutek, něco přišlo, něco odešlo, něco přijde ...
Elen Zajíčková
24.1.2017 16:59
To je nádhera! STISKLO MI SRDCE. Vždyť kdo z nás to někdy nezažil? Jsem ráda, že jsem nahlédla.
Paní Nino, teď už budete v mém hledáčku, stejně jako Zuzka Pivcová. Jste obě geniální ! Od mala jsem milovala básně a hledala v nich obraz situací vlastního života. V každém období jsem měla svého oblíbeného autora. Teď budu mít vás a Zuzku. Nějak těm vašim básním "dobře" rozumím. Děkuji, že jste mezi náma.
Nina Šachová
24.1.2017 16:14
I takhle kruty muze byt k nekomu zivot
Hana Rypáčková
24.1.2017 09:16
Smutná,ale o životě...
Elena Valeriánová
24.1.2017 09:14
Krásná, ale smutná. A pokud je ze života, tak ještě smutnější. Přeji vám veselejší chvíle.
Zuzana Pivcová
24.1.2017 08:34
Je to, Nino, krásná báseň. Pokud je však pokračováním Tvé poměrně nedávné básně Pozdní láska, tak bych Ti skoro přála, aby raději nevznikla.