FOTO: pinterest.com
Žena jako inspirace: Meda Mládková
27. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danuše D'Engeli
4.12.2018 09:51
Nesmírně děkuji za aktivity paní Medy Mládkové. To, co udělala pro naši zemi je ohromující. Přeji jí hodně síly do dalších let.
Marie Schiffova
23.7.2017 13:09
chtěla jsem též dát hodnocení 5 hvězdiček ale nepovedlo se mi to pí Mládkové si velmi vážím je to skvělá dáma a přeji jí pevné zdraví děkuji Schiffová
Hana Lancová
30.1.2017 13:56
Při návštěvách Prahy obvykle Sovovy mlýny nevynechám. Vždy nakouknu i do prodejny a občas koupím synům nějakou publikaci. Vloni "Můj úžasný život". Měla jsem štěstí, paní Mládková seděla na svém oblíbeném místě, takže syn má knihu i s věnováním. .-))) Velmi ji obdivuji.
Alena Vávrová
29.1.2017 01:33
Paní Meda se jmenovala za svob. Sokolová, píše Wiki...otec byl zámecký sládek v Zákupech. Také si jí již dlouho vážím.
Eva Balúchová
28.1.2017 21:12
Taky jsme šly loni s Alenou T. přes Kampu a nakoukly do prostranství Sovových mlýnů a já doufala,že paní Medu uvidím.Bohužel....Dáma každým coulem a ještě k tomu je krásná a chytrá.
Eva Krausová
28.1.2017 16:17
Dáma, co má obdiv. Díky J. Pospíšilovi, o ni toho často vím mnoho zajímavého.
Věra Lišková
27.1.2017 09:35
Ani se mi nechce věřit , že rok 1919 uvádíte správně. V roce 2015 jsem šla přes Kampu na autobus a nahlédla do uzavřeného prostranství před Sovovými mlýny. Venku u stolu seděla paní M. Mládková a popíjela čaj. Vypadá vážně úžasně, to mohu potvrdit.
Zuzana Pivcová
27.1.2017 09:17
Je to skvělá žena. Řekla bych, dosud žijící masarykovská vzdělanost a charakter.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA