Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Kolářová
11.2.2017 11:22
Ano, Maru, z každého setkání i60 v nás něco zůstane. Ráda jsem poznala krásný kout Jeseníků.
Alena Vávrová
7.2.2017 23:14
Pěkná hádanka a ještě hezčí vzpomínky, Dani!
Jaroslava Handlová
7.2.2017 21:42
Danuš, v tomto případě já s odpovědí neuspěla. Jsem takový břídil, že jsem se snažila za tečky doplnit jen písmenka, protože jsem nepozorně četla zadání hádanky. A tak mně to na nic nevycházelo! Nepoznala bych to však ani kdybych měla víc indicií, protože jsem, bohužel ke své škodě, v Loučné chyběla. Chválím však nápadité propojení 50 slov s hádankou. To jen tak každý nevymyslí!
Dana Kolářová
7.2.2017 19:20
Pro ty, co na setkání i60 nebyli, přiznávám, že málo bylo indicií. Však, kdo na srazu v Loučné nad Desnou byl, název bez problémů odhalil a příjemné vzpomínky si vybavil. :-)
Dana Kolářová
7.2.2017 19:18
Děkuji všem, kdo se hádání zúčastnil za milá slova i za vtipnou foto odpověď.
Dagmar Bartušková
7.2.2017 16:48
Ani, toto pohadkove nádraží jsem poznala okamžitě. Dano, díky za připomenutí.
Eva Mužíková
7.2.2017 15:56
Mně by to neseplo, na srazu jsem nebyla....ale dobrá hádanka
Marie Novotná
7.2.2017 15:22
Padesát slov postačilo,aby úsměv a krásné vzpomínky vyloudilo a hádankou překvapilo.Moc hezké .
Ilona Erika Kolář
7.2.2017 15:19
Tak manžel přišel z práce a oznámil, aniž by se podíval na komentáře, že to je Železnice Desná (ŽD), po další chvilce bádání v mapách řekl, že je to Loučná nad Desnou. Já bych ovšem na to nepřišla.
Marie Seitlová
7.2.2017 11:59
Danuš, potěšila jsi mě. Ano je to Loučná nad Desnou. Ale původní nádražní budova tam je. Ale o 100 m. níže, směr Losiny. Byla však prodána a je to nyní ubytovna. Jsem ráda, že se tento kout na ičku často vzpomíná. A nejen tento, každé setkání v nás nějak zůstalo.
Načíst starší příspěvky