FOTO: autorka
Život se zvířetem ve vyšším věku: Bertík
11. 2. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
11.2.2017 20:49
Děkuji vám lidičky, za ta milá slovíčka. Vyznání jsem psala pro vás, i pro mého Bertíčka. :))))))))
Eva Balúchová
11.2.2017 20:46
Evi,jsem moc ráda,že jsi přispěla svojí "troškou do mlýna".Moc hezky napsaný článek a já souhlasím úplně se vším co napsala v prvním příspěvku Jarmila.
Hana Rypáčková
11.2.2017 19:39
Láska je láska, když chodí babky s pejskama.... A pejsci s babkama.... Že jsi taková paťanda, tak si to dovolím... :-)
Vážně jste vy dva yýjimeční...
Elena Valeriánová
11.2.2017 19:05
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Bertíci milí, já brečím jak želva. Evičko, ty naše srdíčko, ne tak smutně.
Danuše Onderková
11.2.2017 18:35
Evi, moc pěkné a dojemné. Musela jsem to číst na etapy, protože se mi občas zamlžili oči. Jsem ráda, že jsem tě i Bertíka poznala osobně a věřím ve tvé vítězství. Zasloužíš si ho.
Soňa Prachfeldová
11.2.2017 18:23
Jsi dobrý člověk Bertíčku a zasloužíš si tolik psí lásky - pro mě jste nezapomenutelná krásná dvojka !
Eva Komínová
11.2.2017 15:48
Paní Evo, tohle dostane snad každého pejskaře. Mě taky, protože s pejsky žiju už řadu let a ti, co už odešli jsou stále s námi i když jen ve vzpomínkách. Je pravdou, že já trochu hřeším na to, že s námi v domečku bydlí dcera a to je určitá záruka, že pokud bychom já a manžel odešli dříve než naši čtyřnozí miláčci, bude o ně postaráno. Ale tím, že mám velkého psa, který je zvyklý na určitý režim hlavně procházek, jsem donucena jej dodržovat. Jít ven za každého počasí, i když se nechce a někdy i klouby bolí. Věřím, že tím se udržuju fit. A protože zatím nemám vnoučata, je to zároveň i zdroj mé radosti a potěšení a peněz za veterináře ani za jídlo nelituji.
Marie Seitlová
11.2.2017 15:44
Krásné, krásná fotka. Tohle je souznění duší, lidské a zvířecí. Pes je nejlepší přítel člověka a vy dva to dokazujete. Jsem ráda, že jsem Evu i Bertíka poznala
Libuše Křapová
11.2.2017 15:41
Jste moc krásná dvojka, Evčo. Nejen esteticky, ale i láskou :-) Vzájemnou i tou, kterou dokážete rozdávat :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA