Jak nejlépe vybrat psí krmivo
Ilustrační foto: pixabay.com

Jak nejlépe vybrat psí krmivo

11. 2. 2017
domácí mazlíčci
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.4 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
Zuzko - naše pečovtelka koupila Terince "nějaké granule" - litovala, že napřed měla koupit menší-vzorek. Já jsem ji utěšovala: No a co -když Terče nebudou chutnat, budete mít zajištěné večeře! - ku podivu, se ani nenasr... !
Eva Mužíková
Znovu píšíi, pro Berta bylo nejlepší BARFOVÁNÍ, to je krmení syrovým masem a zeleninou.
Eva Krausová
Doporučila bych krmivo Carnilove, ale třeba v Mostě ho neseženu, jen např. v Ústí n.L., což je na škodu, že není k dostání všude... Také není zrovna nejlevnější, bohužel.
Zuzana Pivcová
Kočky jsou co do obliby krmení velmi svérázné. Jak to bylo v něčím vyprávění: Páníček dá ochutnat nějakou konzervu, kočka ji nadšeně slupne, pán jde a nakoupí toho hromadu, a kočka už do toho ani nečuchne. Nerozlišují světoznámé značky, mnohdy dají překvapivě přednost něčemu celkem levnému a naopak. my na krmivu rozhodně nijak nešetříme, ale problémem jsou u našich starých koček málo funkční ledviny, což je bohužel kočkám dost dáno a nedá se to léčit, pouze zpomalovat neúprosné zhoršování. Takže musí mít dietu s co nejmenším obsahem proteinů. Přesně opak, než nabízí zdravá výživa. Žádné bohaté masíčko.
Květoslava HOUDKOVÁ
Svého pejska už nemám, Terinku ("psí MŠ" přes dobu, co je u mne. krmit nemusím. Ale najděte si na: www.dtest.cz - nedávno zrovna testovali psí krmiva. Své fence Sabince (žila 1994-2009) jsem střídala granulky, vařené maso a i to, co jsem si vařila (hlavně jsem vždy pro ni oddělila = před osolením a kořeněním. I "zemlbábu" měla občas ráda (byl to pro ni moučníček).
Anna Potůčková
Pokud můžu doporučit krmivo, tak já krmím granulemi TASTE OF THE WILD jehněčími. A to jak dospělé pejsky tak také štěňátka. Podotýkám, že mám bílé pejsky a žádný z nich nemá růžové cestičky pod očičkama. Když jdou štěňátka do nových rodin, tak toto krmivo dostávají do začátku od nás a noví majitelé si zatím můžou krmivo objednat. Krmivem krmím už několik let.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody